Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

HP LaserJet Pro MFP M26nw

Zobraziť katalóg
HP LaserJet Pro MFP M26nw
4,7 26 hodnotení
Laserová tlačiareň multifunkčná, A4 tlačiareň, skener, kopírka, 18 strán za minútu, 600 x 600dpi, USB 2.0, LAN, WiFi
Kód:  PA400a2 Produktové číslo:  T0L50A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP LaserJet Pro MFP M26nw

Obstaraním laserovej multifunkcie HP získa vaša kancelária spoľahlivú, rýchlu a kvalitnú tlač za perfektnú obstarávaciu cenu. K tomu navyše aj skenovanie a kopírovanie. Ušetrí vám ako rozpočet, tak aj miesto, lebo veľkosťou a prevedením pripomína atramentovú multifunkciu. Na rozdiel od nej však dosahuje vyššie tempo pri výstupe tlačeného papiera a má nižšie náklady na tonery, ktoré vydržia násobne dlhšie. Nemusíte tak tlačiareň neustále obsluhovať a dopĺňať spotrebný materiál.

Kľúčové vlastnosti

  • Dostupná laserová tlač
  • Kompaktné prevedenie
  • Skenovanie a kopírovanie
  • Rýchly výstup
  • Bezdrôtové zdieľanie + cesty pre mobilnú tlač
  • Jednoduchá inštalácia nového toneru

Už žiadne plytvanie materiálom

Tonerové kazety sú od základu špeciálne navrhnuté práve pre tlačiarne HP LaserJet Pro, ktoré s nimi naplno spolupracujú v honbe za rýchlou a ostrou tlačou. Vždy sa môžete spoľahnúť na výnimočnú kvalitu za všetkých okolností a využitie náplne do posledného dychu. Vyhnete sa opakovanému tlačeniu a plytvaniu spotrebného materiálu. Originálne tonerové kazety HP zaistia konzistentnú, neprerušovanú tlač zodpovedajúcu vašim pracovným potrebám. Naviac je ich výmena otázkou pár sekúnd.

Stále na blízku

Model má navyše bezdrôtovú kartu WiFi, a tak je dostupný pre miestne i vzdialené zdieľanie medzi užívateľmi. Tlačiareň podporuje Apple štandard AirPrint, Android Mopria alebo tlač priamo z Google Cloud. 

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!
Formáty papiera
A4 Hotovo!

Typ

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4 Hotovo!

Skenovanie

Funkcie skenera
Skenovanie do e-mailu Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
18 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
150 listov Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
5 000 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
100 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
410 mm Hotovo!
Hĺbka
365 mm Hotovo!
Šírka
420 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Informačný/segmentový Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Dokumentácia, Kábel USB, Softvér, Štartovací toner Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
» Všetky laserové čiernobiele tlačiarne s WiFi

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.


» Všetky multifunkčné laserové čiernobiele tlačiarne
» Všetky laserové čiernobiele tlačiarne – LAN

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zakoupila jsem tiskárnu HP LaserJet Pro MFP M26nw. Ač na stránkách HP píší, že součástí balení je Instalační příručka, Instalační leták, Informační leták + Softwarové ovladače a dokumentace na disku CD-ROM. Nic takového tam není. Přiložené CD je pouze istalační. Stránka HP s manuály hází celý den chybu: Odkaz do neznáma Jsem docela naštvaná, je to pro mně ztráta času. Kupoval jsem to hlavně kvůli WI-FI a skenneru, které bez příručky intuitivně nenastavím. Vypadá to, že WI-FI nemůže najít signál a to i přesto, že ostatní technika v místnosti bez problémů pomocí WI-FI komunikuje. Ostatní je OK. Můžete mně někdo zaslat fungující odkaz na instalační příručku, případně příručku samotnou, prosím?

V listopadu 2017 jsem zakoupil tuto tiskárnu, toner došel již po zhruba 100 stranách tisku místo inzerovaných 600. Lze toner reklamovat? Očekával jsem delši životnost, nečekal jsem že budu muset řešit toner měsíc od zakoupení. V balení chyběl návod k obsluze tiskárny, tiskárna píše zprávy na displeji v angličtině. Jsem dost zklamaný.

Dobrý den, vůbec se mi nedaří na Macu i na Win10 zprovoznit wifi tisk. Samotná tiskárna ve wifi nastavení hlásí vše "v pořádku", je aktivní Wireless direct, tiskárna přes USB tiskne v pořádku, ale wifi nechce. Během instalace neumí dokončit instalaci bezdrátu, všechny sofware jsou aktuálně stažené ze stránek podpory. Eprint přes mailovou funkci (po registraci přístroje u HP) funguje v pořádku, tj. tiskárna je sama připojená k routeru bez problému.

Dobrý večer, dá se instalovat tiskárna MFP M26 nw na PC, které používám stále s Windows XP? Tiskárna se mi líbí, ale nerad bych koupil produkt, který nejde použít s XPéčkama.

Dobrý den. Má u této tiskárny fungovat podsvícení displeje? Takto je špatně čitelný. Není to vada?

Po zapojení tiskárny jsem zjistila, že displej mnou zakoupené tiskárny je nepodsvícený, takže je téměř k ničemu. Prosím o odpověď na otázku, zda je to opravdu záměr výrobce, nebo zda mám vadný kus. Za odpověď předem děkuji.

Dobrý den,máme tiskárnu HP-Laser Jet Pro Mfp M26nw.Podporuje tiskový jayk PCL5

Snad mi někdo pomůže. Tiskárna se mi nechce z režimu spánku při tisku probudit, při skenování problém nemám. V nastavení napájení jsou pro probuzení nastaveny všechny možnosti. Musím tiskárnu vypnout hl. vypínačem a zapnout a pak teprve začíná reagovat. Přeinstalovat jsem ji taky zkoušel už několikrát.

Kolik stojí cartridge?

Dobrý den, dají se na této tiskárně vytisknout lékařské recepty formátu A6? Děkuji

123
Diskusia a poradňa k HP LaserJet Pro MFP M26nw
Príslušenstvo pre HP LaserJet Pro MFP M26nw Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP LaserJet Pro MFP M26nw. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP LaserJet Pro MFP M26nw. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP LaserJet Pro MFP M26nw.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií