Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

HP LaserJet Pro MFP M426fdw JetIntelligence

Zobraziť katalóg
HP LaserJet Pro MFP M426fdw JetIntelligence
4,8 9 hodnotení
Laserová tlačiareň – multifunkčná, A4 tlačiareň/skener/kopírka/fax, 38 str./min, 1200×1200dpi, DADF, displej, HP ePrint, Apple AirPrint, duplex, USB 2.0, LAN, WiFi
Kód:  PA404g9k Produktové číslo:  F6W15A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP LaserJet Pro MFP M426fdw JetIntelligence Predaj skončil

HP LaserJet Pro MFP M426fdw JetIntelligence

Čiernobiela laserová tlačiareň HP LaserJet Pro MFP M426fdw ponúka vysoký výkon a produktivitu v kompaktnom tele. Vďaka neuveriteľnej rýchlosti 38 strán za minútu a mesačnému vyťaženiu až 80 000 strán sa tlačiareň hodí do väčších kancelárií s veľkým objemom vytlačených dokumentov. Zariadenie ponúka možnosť faxovania, skenovania a kopírovania dokumentov a k dispozícii je aj funkcia bezdrôtovej tlače cez WiFi rozhranie.


Pripravená na vysokú záťaž

Tlačiareň je vybavená priestranným zásobníkom, ktorý pojme až 250 listov. K dispozícii je aj ručný podávač na jednoduché skenovanie alebo kopírovanie väčšieho počtu dokumentov a možnosť obojstrannej tlače, ktorá je najrýchlejšia vo svojej triede. Jednotlivé parametre ľahko navolíte na farebnom dotykovom displeji.


Technológia JetIntelligence

Tlačiarne JetIntelligence využívajú nové tonery, ktoré sa vyznačujú prelomovým chemickým zložením, kedy každú časticu tonera tvorí tvrdá škrupina a mäkké jadro. Toto zloženie zabezpečí vysokú výťažnosť a nízku spotrebu energie počas zapekania tonera. Tlač je tak rýchlejšia a úspornejšia pri zachovaní vysokej kvality.


Viac stránok, výkonu a ochrany

Inteligentná technológia maximalizácie strán zisťuje opotrebovanie kazetového systému a vždy ponúkne najlepší výkon na vytlačenie čo najviac stránok. Počas prevádzky tlačiareň zhromažďuje kľúčové informácie o tonerovej kazete a stave jednotlivých komponentov, čím dokáže inteligentne určiť jej životnosť.



Multifunkčné využitie

Vstavaný skener s maximálnym rozlíšením 1 200 DPI ponúka veľmi svižné naskenovanie dokumentov rýchlosťou 26 strán za minútu. Skenovať môžete priamo do e-mailu, sieťových priečinkov alebo cloudu. USB konektor umožňuje tlačiť dokumenty priamo z vášho flash disku.


Pokročilé zabezpečenie a zdieľanie

Tlačiareň ponúka množstvo funkcií na dokonalé zabezpečenie a správu vašich dát cez aplikáciu HP Web Jet admin. Ľahko nastavíte možnosť sprístupnenia tlačiarne a tlač cez Ethernet a bezdrôtové siete. Takisto sú podporované funkcie mobilnej tlače NFC, Apple AirPrint či HP ePrint.

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!
Formáty papiera
A4 Hotovo!

Typ

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4 Hotovo!

Skenovanie

Funkcie skenera
Skenovanie do e-mailu Hotovo!
Rýchlosť skenovania
26 str./min. Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
38 str./min. Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
7,84 s Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
80 000 str./měsíc Hotovo!

Rozmery

Výška
323 mm Hotovo!
Hĺbka
390 mm Hotovo!
Šírka
420 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Dotykový Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Kábel USB, Napájací kábel, Softvér, Tonerové kazety Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
» Všetky laserové čiernobiele tlačiarne s WiFi

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.


» Všetky multifunkčné laserové čiernobiele tlačiarne
» Všetky laserové čiernobiele tlačiarne – LAN

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v jakém rozmezí gramáže papíru funguje automatický podavač sceneru

je súčasťou tejto tlačiarne aj podavač pri scanerry alebo je nutné ho dokúpiť? Ďakujem.

Dobrý deň, prosím Vás je táto tlačiareň vhodná ak potrebujem spojenie cez wifi, kopírovať,scanovať a tlačiť obojstranne cez podávač? Alebo mi viete odporúčiť inú HP, leaserovú, ktorá by splňala tie moje požiadavky? Ďakujem.

Dobrý den, zvládne tato tiskárna tvrdý papír?

Zdravím, při rozbalování jsem udělal chybu a odtrhl i plastov film na skeneru, krerý slouží k plynulemu posouvani stranek. Papír se teď zasekává při skenování / tisku přes podavač. je možné to nějak řešit? doobjednat a dolepit zpět folii ??

Dobrý den, prosím je potřeba měnit ještě něco jiného kromě toneru a doplňování papíru? Mám zkušenost, že u cca rok a půl nové tiskárny musím po 9900 vytisknutých stránkách měnit optický válec za 1100 Kč. (do roka a půl už dvakrát měněno) Děkuji moc za odpověď

Dobry den, chcel by som sa spytat ci tieto rozmery su exaktne presne kopirujuce najvacssie, najdlhsie a najhlbsie rozmery daneho vyrobku, nakolko som si vsimol, ze skener vycnieva z obrysov tejto HP tlaciarne, Dakujem za potvrdenie presnych rozmerov aj s precnievajucim skenerom.

Dobrý den, pořídil jsem si tuto tiskárnu s doměním, že má horní podavač scanneru oboustranné jednoprůchodové skenování. Jenže při nainstalování mi horní skener funguje pouze jednostránkově. V nabídce píšete, že horní podavač má DADF, což je oboustranné skenování. Můžu se zeptat, mám někde něco nastavené špatně? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, existuje k této tiskárně alternativní toner ALZA? Je v toneru i tiskový válec, nebo se musí kupovat samostatně?

Dobrý den, zvládne tiskárna scanovat "plug & scan" na Windows i Mac? Do kanceláře hledáme tiskárnu, kde budou moci uživatele tisknout i scanovat BEZ NUTNOSTI INSTALACE dodatečného softwaru. Tzn. pouze si vyberou tiskárnu z dostupných zařízení a scanují/tisknou. Děkuji, AF

Diskusia a poradňa k HP LaserJet Pro MFP M426fdw JetIntelligence
Príslušenstvo pre HP LaserJet Pro MFP M426fdw JetIntelligence Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP LaserJet Pro MFP M426fdw JetIntelligence. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP LaserJet Pro MFP M426fdw JetIntelligence.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií