Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HP NVIDIA Quadro K420 2 GB

Zobraziť katalóg
HP NVIDIA Quadro K420 2 GB
4,9 9 hodnotení
Grafická karta 2 GB DDR3, PCIex16 2.0, DVI-I, DisplayPort, low profile (N1T07AA)
Kód:  HPBP4103 Produktové číslo:  N1T07AA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP NVIDIA Quadro K420 2 GB

Cenovo dostupná a energeticky nenáročná grafická karta v nízkoprofilovomspracovaní určená pre desktopy a pracovné stanice. Ponúkne rýchly výkon energeticky úsporného grafického procesoru, 2 GB pamäte DDR3 a výkon pre stredne zložité 3D modelovanie.

Kľúčové vlastnosti

  • Digitálne výstupy DisplayPort a DVI
  • Podpora štvordisplejového zobrazenia
  • 2 GB pamäte
  • Vhodná do menších skríň

Zapojenie viacerých monitorov

Komplexná certifikácia ISV zaisťuje jednoduchú podporu profesionálnych softvérových aplikácií. Vďaka svojmu nízkoprofilovému spracovaniu sa zmestí aj do skrine najkompaktnejších pracovných staníc, zároveň nevyžaduje externé napájanie. S konektormi Dual-Link DVI a DisplayPort 1.2 si vychutnáte zapojenie až 4 monitorov s maximálnym rozlíšením 3840 × 2160 pri 60 Hz s 30-bitovými farbami. Podporuje aplikácie OpenGL 4.5 a DirectX 11.2 s kompatibilitou integrovanou v hardvéri.

  • Neviete, ako si vybrať správnu grafickú kartu? Záleží predovšetkým na požadovanom výkone grafickej karty. Dôležitý je tiež typ rozhrania, ktorým sa pripája k základnej doske. Pre pomoc s výberom zadajte požadované parametre grafickej karty.

Parametre a špecifikácia

Modelové označenie
NVIDIA Quadro K420 Hotovo!
Počet stream procesorov
192× Hotovo!
Použitie
Multimédiá Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
2 GB Hotovo!
Typ pamäte
GDDR3 Hotovo!

Čip

Modelové označenie
NVIDIA Quadro K420 Hotovo!
Počet stream procesorov
192× Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Multimédiá Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
2 GB Hotovo!
Typ pamäte
GDDR3 Hotovo!
Šírka zbernice
128-Bit Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 2.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI Hotovo!
Počet výstupov
2 Hotovo!

Technológia

Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Jednoslotový Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

jde tato karta do notebooku asus x55c a jistak jake karty do toho notebooku jdoj dekuji

Dobry den, chci se zeptat, ci je s kartou dodavany i lowprofile zadni plech s konektory, nebo ci se musi objednat samostatne a ci je skladem i plech ?

Dobrý den, rád bych se zeptal, jaký je doporučený výkon zdroje pro tuto kartu? Mám zdroj 280w. U podobných karet jsou většinou uváděny hodnoty kolem 300w, u této karty však tento parametr není popsán. Děkuji za odpověď :-)

Dobrý den, existuje podobná karta pro plnou výšku slotu?

Dobrý den, u karty uvádíte, že se jedná o HP P/N N1T07AA, což by znamenalo, že jde o bulk s namontovaným Full Height Profile plechem a Low Profile plech je v pytliku jako option. Toto si můžete ověřit přímo ve specifikaci výrobce, viz Odkaz do neznáma Tady v diskusi ale tvrdíte, ze karta je jenom s Low Profile plechem. Potom se ale nejedná o HP P/N N1T07AA. Na fotce máte taky kartu v Full Height plechem. Co to tedy v tomto případě vlastně prodáváte?

Je soucasti zadni panel na plnou vysku slotu nebo jen low-profile?

Dobry den, chcem sa informovat ci sa jedna o kartu pre konkretne profesionalne pocitace HP alebo bude karta fungovat aj s neznackovym (nie HP) PC? Na oficialnej stranke HP je totiz zmienka ... Grafická karta NVIDIA Quadro K420 2 GB je podporována následujícími pracovními stanicemi HP Z: Z230 CMT/SFF, Z440, Z640, Z840 Dakujem.

Dobrý den, je u karty HP NVIDIA Quadro K420 2GB součástí balení redukce z DisplayPort rozhraní na DVI?

Diskusia a poradňa k HP NVIDIA Quadro K420 2 GB
Príslušenstvo pre HP NVIDIA Quadro K420 2 GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP NVIDIA Quadro K420 2GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP NVIDIA Quadro K420 2 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP NVIDIA Quadro K420 2 GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP NVIDIA Quadro K420 2GB.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií