AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HP Officejet Pro 7740 All-in-One

Zobraziť katalóg
HP Officejet Pro 7740 All-in-One
4,4 26 hodnotení
Atramentová tlačiareň multifunkčná, farebná, A3, kopírovanie a skenovanie, fax, rýchlosť čiernobielej tlače 22 str./min., rýchlosť farebnej tlače 18 str./min., rozlíšenie tlače 1200 x 1200 DPI, duplex, DADF skener, dotykový displej, USB, LAN a WiFi
Kód:  PA231i9c Produktové číslo:  G5J38A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Officejet Pro 7740 All-in-One


  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 
 Tlačiareň s dynamickým zabezpečením

Niektoré tlačiarne HP sú určené na prevádzku iba s kazetami, ktoré majú nový alebo použitý čip HP alebo elektronické obvody HP. Tieto tlačiarne používajú prostriedky dynamického zabezpečenia na blokovanie kaziet s iným čipom či elektronickým obvodom než HP. Pravidelné aktualizácie firmvéru zaisťujú účinnosť tohto zabezpečenia a blokujú aj kazety, ktoré predtým fungovali. Opakovane použité čipy či elektronické obvody HP umožňujú používanie použitých, doplnených či repasovaných kaziet. Viac informácií na stránkách výrobcu.

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Určenie
Do kancelárie Hotovo!
Funkcie
Automatické obojstranné skenovanie, Automatická obojstranná tlač (duplex), Bezokrajová tlač, Fax, Kopírovanie a skenovanie, Oddelené farebné náplne Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!

Typ

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Určenie
Do kancelárie Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Automatické obojstranné skenovanie, Automatická obojstranná tlač (duplex), Bezokrajová tlač, Fax, Kopírovanie a skenovanie, Oddelené farebné náplne Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A3, A3+, A4 Hotovo!

Skenovanie

Funkcie skenera
Obojstranný automatický podávač, Automatický podávač, Skenovanie do e-mailu Hotovo!
Rozlíšenie plochého skenera
600 x 600 DPI Hotovo!

Tlačové parametre

Rozlíšenie tlače
1200 x 1200 DPI Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
22 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
18 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
500 listov Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
30 000 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
75 listov Hotovo!
Počet farieb
4 Hotovo!

Rozmery

Výška
383,3 mm Hotovo!
Hĺbka
466,9 mm Hotovo!
Šírka
584 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Dotykový Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Dokumentácia, Napájací kábel, Štartovacie atramentové kazety Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
» Všetky multifunkčné atramentové tlačiarne do kancelárie
» Všetky tlačiarne A3 formátu
» Všetky atramentové tlačiarne s WiFi
» Všetky atramentové tlačiarne – LAN

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zakoupil jsem tiskárnu na domácí tisk stavebních projektů, při prvním tisku projektu z PDF na formát A3 tiskne tiskárna pouze barevně a navíc v kvalitě, že rovná čára je jako klikihák, texty nejsou k přečtení apod, nevíte čím by to mohlo být? když jsem stejné pdf vytiskl na A4 vytisklo to v pořádku a barevně, dokonce pokud jsem vzal výkres který je na A4 a vytiskl na A3 formát bylo to také v pořádku. Děkuji za radu

Dobrý den, umí tato tiskárna barevné skenování a kopírování i pro formát A3? Ptám se proto, neboť u podobného modelu 7730 je uvedeno, že formát A3 je pouze pro tisknutí a skenování s kopírováním je možné pouze do A4. Děkuji za odpověď Vít Bělík

Dobrý den, tiskárna rok po záruce nejde zapnout poradíte servis. Děkuji

dobrý den, dokázali byste mi poradit multifunkční barevnou tiskárnu (nejlépe inkoustovou tankovou, ale není podmínka) se 2 podavači papíru, která bude vhodná na pracovní plochu stolu vedle monitoru? (aby nebyla příliš velká) Velmi děkuji

Chápu to správně, že tiskne A3 ale i A4, že?

Dobrý den, Chápu, že tiskárna není primárně fotografická, ale driver podporuje fotografický papír, ale nepodporuje velikost A4. Co s tím?

Dobrý den. Lze na této tiskárně tisknout na fotografický papír A3? Pokud ano, jaké jsou doporučené typy těchto papírů?

Dobrý den, lze tisknout touto tiskárnou na papír gramáže 200g? Děkuji mnohokrát!

Dobrý den,dokáže tahle tiskárna skenovat bez namontovaných cartrigi v tiskárně, tedy bez nich? Plánuji případně využívat pouze skener a nechci, aby tam zaschly trysky.

Dobrý den, nebyla jsem si jista, zda to nehodit jako nové vlákno (odpovídala jsem původně na starý dotaz) - došly mi všechny 4 barvy a vyměnila jsem pouze černou (ostatní prázdné kazety jsem nechala v tiskárně). Měla by tisknout? Při odeslání tisku hlásí, že jsou kazety prázdné. děkuji, Blanka

123
Diskusia a poradňa k HP Officejet Pro 7740 All-in-One
Príslušenstvo pre HP Officejet Pro 7740 All-in-One Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Officejet Pro 7740 All-in-One. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Officejet Pro 7740 All-in-One. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Officejet Pro 7740 All-in-One. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Officejet Pro 7740 All-in-One.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií