Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

HP Omen Mouse Pad SteelSeries

Zobraziť katalóg
HP Omen Mouse Pad SteelSeries
5 3 hodnotení
Podložka pod myš – hladký povrch, protišmykový podklad, rozmery 400×450×4 mm
Kód:  HPCP0406p Produktové číslo:  X7Z94AA Stránky výrobcu
HP Omen Mouse Pad SteelSeries Predaj skončil

HP Omen Mouse Pad SteelSeries

S touto hernou podložkou sa už určite trafíte a to predovšetkým vďaka vysokej priľnavosti, ktorá zaručí, že vám myš bude snímať za každej situácie, ale aj kvôli protišmykovej spodnej časti z gumy, ktorá zabraňuje pohybu podložky po stole. Napriek veľkým rozmerom nebude problém udržať myš na povrchu aj počas tej najväčšej akcie.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoká priľnavosť
  • Gumená podložka na ukotvenie podložky
  • Presné ovládanie myši
  • Odolný a hladký povrch
  • Kompatibilita s notebookmi Omen
  • Rozmery 400 × 450 × 4 mm
 

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP Omen Mouse Pad SteelSeries
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OMEN by HP Mouse Pad SteelSeries. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Omen Mauspad Steel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Omen Mauspad Steel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Omen Mouse Pad SteelSeries.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií