Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

HP PageWide 377dw

Zobraziť katalóg
HP PageWide 377dw
4,7 3 hodnotení
Atramentová tlačiareň multifunkčná, A4 tlačiareň / skener / kopírka / fax, 30 strán za minútu čiernobielo, 30 strán za minútu farebne, 2400x 1200dpi, 768MB, duplex, DADF, dotykový farebný LCD, AirPrint, NFC, USB, LAN, WiFi
Kód:  PA240b Produktové číslo:  J9V80B Stránky výrobcu

HP PageWide 377dw

PageWide poskytuje komplexné služby presne podľa požiadaviek spoločností. Zaistí farebné dokumenty v profesionálnej kvalite na rôznych typoch papiera, šetrí náklady a minimalizujte prestoje. S vysokou rýchlosťou si poradí s tlačou rozsiahlych prác, bez toho aby potrebovala vašu asistenciu. Základných vstupných 500 strán je možné rozšíriť o ďalších 500, a spolu s vysokokapacitnými kazetami (3000 farebných strán) samostatne spracuje aj celé brožúry pre zamestnancov, obchodných partnerov či prezentácie vašej spoločnosti pre verejnosť.

Kľúčové vlastnosti

  • Multifunkcie pre kancelárske prostredie (ani atrament, ani laser)
  • Kvalitná farebná tlač na rôzne druhy papiera
  • Vysoká rýchlosť + automatická obojstranná tlač
  • Obsluha dotykovým displejom
  • Skener, kopírka a fax (obojstranné skenovanie až 50 strán)
  • Vyvážené náklady na vlastníctvo (nízka spotreba, veľké kazety ...)
  • Pripojenie do siete LAN alebo WiFi + priama tlač WiFi Direct + NFC
  • Mobilná tlač z iOS alebo Android zariadenia (Apple AirPrint, certifikácia Mopria)
  • Vzdialená tlač dokumentov HP ePrint a Google Cloud Print

Ústretové funkcie

Multifunkcie boli pri montáži vybavené dotykovým displejom pre tlač z USB kľúča alebo skenovanie a faxovanie bez počítača. Dokumenty naskenuje automaticky z oboch strán, bez toho aby bolo nutné v priebehu operácie manipulovať s papierom. Podávač pojme až 50 strán, ktoré za pár chvíľ zdigitalizuje. Skeny následne pošle priamo do emailu alebo cloudu.

Vždy na dosah

S káblovým Ethernetom alebo bezdrôtovým WiFi tento kancelársky nástroj nazdieľate medzi kolegami a získate široké možnosti mobilnej tlače. Apple AirPrint a štandard tlače Mopria maximálne uľahčuje tlač dokumentov zo zariadení iPhone, iPad alebo so systémom Android. Dostupná je mobilná aplikácia a HP ePrint, s ktorým vytlačíte dokumenty aj mimo kancelárie. Stačí ich odoslať na pridelenú emailovú adresu. Tiež je možné tlačiť z Google Cloud Print v2.

 

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP PageWide 377dw
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP PageWide 377dw. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP PageWide 377dw. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP PageWide 377dw. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP PageWide 377dw.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií