AD homeoffice PET

HP PageWide 377dw

Zobraziť katalóg
HP PageWide 377dw
4,7 3 hodnotení
Atramentová tlačiareň multifunkčná, A4 tlačiareň / skener / kopírka / fax, 30 strán za minútu čiernobielo, 30 strán za minútu farebne, 2400x 1200dpi, 768MB, duplex, DADF, dotykový farebný LCD, AirPrint, NFC, USB, LAN, WiFi
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  PA240b Produktové číslo:  J9V80B Stránky výrobcu
HP PageWide 377dw 285,86 € Rozbalené

HP PageWide 377dw

HP PageWide 377dw je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

PageWide poskytuje komplexné služby presne podľa požiadaviek spoločností. Zaistí farebné dokumenty v profesionálnej kvalite na rôznych typoch papiera, šetrí náklady a minimalizujte prestoje. S vysokou rýchlosťou si poradí s tlačou rozsiahlych prác, bez toho aby potrebovala vašu asistenciu. Základných vstupných 500 strán je možné rozšíriť o ďalších 500, a spolu s vysokokapacitnými kazetami (3000 farebných strán) samostatne spracuje aj celé brožúry pre zamestnancov, obchodných partnerov či prezentácie vašej spoločnosti pre verejnosť.

Kľúčové vlastnosti

  • Multifunkcie pre kancelárske prostredie (ani atrament, ani laser)
  • Kvalitná farebná tlač na rôzne druhy papiera
  • Vysoká rýchlosť + automatická obojstranná tlač
  • Obsluha dotykovým displejom
  • Skener, kopírka a fax (obojstranné skenovanie až 50 strán)
  • Vyvážené náklady na vlastníctvo (nízka spotreba, veľké kazety ...)
  • Pripojenie do siete LAN alebo WiFi + priama tlač WiFi Direct + NFC
  • Mobilná tlač z iOS alebo Android zariadenia (Apple AirPrint, certifikácia Mopria)
  • Vzdialená tlač dokumentov HP ePrint a Google Cloud Print

Ústretové funkcie

Multifunkcie boli pri montáži vybavené dotykovým displejom pre tlač z USB kľúča alebo skenovanie a faxovanie bez počítača. Dokumenty naskenuje automaticky z oboch strán, bez toho aby bolo nutné v priebehu operácie manipulovať s papierom. Podávač pojme až 50 strán, ktoré za pár chvíľ zdigitalizuje. Skeny následne pošle priamo do emailu alebo cloudu.

Vždy na dosah

S káblovým Ethernetom alebo bezdrôtovým WiFi tento kancelársky nástroj nazdieľate medzi kolegami a získate široké možnosti mobilnej tlače. Apple AirPrint a štandard tlače Mopria maximálne uľahčuje tlač dokumentov zo zariadení iPhone, iPad alebo so systémom Android. Dostupná je mobilná aplikácia a HP ePrint, s ktorým vytlačíte dokumenty aj mimo kancelárie. Stačí ich odoslať na pridelenú emailovú adresu. Tiež je možné tlačiť z Google Cloud Print v2.

 

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP PageWide 377dw
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií