Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HP Pavilion 15-ab023ur

Zobraziť katalóg
HP Pavilion 15-ab023ur
Notebook 3825U, 15.6 " 1920 x 1080 px, RAM 4 GB, SATA 500 GB 5400 ot/min, DVD Super Multi, Windows 8.1
Kód:  AR0008331 Produktové číslo:  N2H48EA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Pavilion 15-ab023ur

Redesigned with you in mind, the colourful HP Pavilion keeps getting better. Our best-selling notebook is now more powerful so you can watch more, play more, and store more, all in style.\n\n- Windows 8.1 or other operating systems available\n\nBrighter style\n\nColourful inside and out and with a new gradient-design around the keyboard, you'll be sure to make an impression wherever you take it.\n\nPerformance boost\n\nWe’ve upped the processing power with the latest technology so you can experience truly impressive speeds and performance.\n\nStore more\n\nUp to 2 TB of storage and increased memory lets you quickly move between multiple apps and easily store your expanding entertainment library.\n\nHP Connected Music.\n\nGet access to unlimited listening of radio playlists for 12 months. Enjoy the latest songs of your favorite music styles, ad-free, and get a chance to win concert tickets and experiences with your preferred artists.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť operačnej pamäte RAM
3,91 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,9 GHz (1 900 MHz) Hotovo!
Uhlopriečka displeja
15,6" Hotovo!
Kapacita úložiska
500 GB Hotovo!
Typ procesora
Intel Pentium Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
15,6" Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Pentium Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,9 GHz (1 900 MHz) Hotovo!
Cache procesora
2 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
3,91 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
1 600 MHz (1,6 GHz) Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 8.1 Hotovo!

Pevný disk

Kapacita úložiska
500 GB Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
41 Wh Hotovo!
Počet článkov
4ks Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2,2 kg Hotovo!

Rozmery

Šírka
384,5 mm Hotovo!
Hĺbka
261,1 mm Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP Pavilion 15-ab023ur Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Pavilion 15-ab023ur. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Pavilion 15-ab023ur. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Pavilion 15-ab023ur.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií