AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HP Pavilion 560-p051nc Natural Silver

Zobraziť katalóg
HP Pavilion 560-p051nc Natural Silver
5 1 hodnotení
Počítač - Intel Core i5 6400 Skylake, RAM 8GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB GDDR5, SSD 128GB + HDD 1TB 7200 otáčok, DVD, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.2, DVI, HDMI, DisplayPort, USB 3.0, čítačka pamäťových kariet, USB klávesnica a myš, Windows 10 Home 64-bit (T1H83EA)
Kód:  HPCD0007q Produktové číslo:  T1H83EA#BCM Stránky výrobcu
HP Pavilion 560-p051nc Natural Silver Predaj skončil

HP Pavilion 560-p051nc Natural Silver

Najnovšie HP Pavilion 560 už nie je len nudná šedá krabica, s novým hardvérom prichádza aj nový vzhľad. Strieborné čelo z hodnotných materiálov a čierna linka s ovládacími prvkami a konektormi k sebe dokonale pasujú. Elegantnému vzhľadu určite napomáhajú aj kompaktné rozmery. Aj napriek tomu tu zostane dostatok miesta na možnosť upgradu či pridanie ďalších prídavných kariet. Počítač je po vybalení pripravený ihneď fungovať a to nielen vďaka pribalenej myši a klávesnici, ale hlavne vďaka predinštalovanému systému Windows 10.

Kľúčové vlastnosti

  • Krásna skriňa so strieborným predným panelom
  • Vysoký výkon v čele s procesorom Intel i5
  • Dedikovaná grafická karta NVIDIA
  • Dvojica diskov SSD + HDD pre každú situáciu
  • Microsoft Windows 10
  • Klávesnica a myš v balení
  • Modul WiFi 802.11ac a Bluetooth 4.2

Najnovší hardvér

Mozgom celej zostavy je štvorjadrový procesor Intel i5 z generácie Skylake. Generácia procesorov Skylake je vyrábaná najmodernejšími postupmi a výsledkom je nielen špičkový výkon, ale hlavne nízka spotreba. Na spotrebu bol kladený veľký dôraz, vďaka nízkemu odpadovému teplu je počítač tichý a ekonomický. Procesoru sekunduje rýchla operačná pamäť DDR4 a herná grafická karta NVIDIA GeForce GTX 1060. Vďaka výkonnej a dedikovanej karte sa nemusíte obmedzovať len na prácu, ale počítač zvládne aj všetku multimediálnu zábavu, vrátane najnovších hier.

Perfektný po všetkých stránkach

Nemenej skvelý je aj ďalší hardvér. Vďaka dvojici diskov budete pripravení na akúkoľvek situáciu. O bleskurýchlu odozvu sa stará rýchly SSD disk s kapacitou 128 GB. Pre vaše dáta tu bude naopak nachystaný platňový disk, ktorý pojme až 1 TB vašich dát. O konektivitu sa stará nielen moderné rozhranie Display Port a HDMI, ale tiež bleskurýchle USB v špecifikácii 3.0. Myslené bolo dokonca aj na bezdrôtové pripojenie v podobe kombinovaného modulu WiFi 802.11ac a Bluetooth 4.2.

 

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Na kolik fps utáhne GTA 5 na Vysoké Detaily?

Dobry den, zvladne toto PC resp. jeho grafika použitie z 4K monitorom cez Display Port na rozlisenie 3440x1440 pri 100Hz ?

Dobrý večer ak niesom s pc spokojný môžem ho vrátiť?

Dobry den, je v tomto pc vice mista pro RAM? Muzu si pak dokoupit 8 Gb RAM a doplnit?

Dobry da sa na nom hrat GTA 5??? Ak hej tak na kolko fps???

Bylo by možné umístit foto zadní části tohoto PC na web.

Je možné rozšířit RAM na 16 gb?

na kolik FPS to rozjede GTA V. na Max detaily

Diskusia a poradňa k HP Pavilion 560-p051nc Natural Silver
Príslušenstvo pre HP Pavilion 560-p051nc Natural Silver Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Pavilion 560-p051nc Natural Silver.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií