Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HP Pro 280 G2 SFF

Zobraziť katalóg
HP Pro 280 G2 SFF
Počítač - Intel Core i3 6100 Skylake, RAM 4 GB, Intel HD Graphics 530, HDD 500 GB, DVD, USB klávesnica a myš, Windows 10 Pro 64-bit (Y5P86EA)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HPBD1007e5u Produktové číslo:  Y5P86EA#BCM Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Pro 280 G2 SFF

Kompaktné a elegantne navrhnuté počítače z radov Pre 280 G2 SFF, od svetoznámej spoločnosti Hewlett-Packard, ponúkajú výborné riešenie na domáce aj kancelárske využitie. Konfigurácia tejto zostavy plne stačí na plynulý beh aplikácií z kancelárskych balíčkov, internetového prehliadača, prehrávanie videí vo Full HD a ostatných multimédií alebo dokonca hranie menej náročných hier. Ako operačný systém je tu predinštalovaný moderný systém Windows 10 Pro. Obsahom balenia sú aj klávesnica a myš. Po rozbalení je teda počítač nachystaný na okamžité používanie, bez zbytočného zdržovania.

Kľúčové vlastnosti

  • Čierne vyhotovenie skrine s malými rozmermi
  • Platňový disk s kapacitou 500 GB
  • Moderný operačný systém Windows 10
  • Elegantná čierna USB optická myš
  • Kvalitná USB klávesnica s českými znakmi
  • Optická mechanika vhodná na zálohovanie dát

Vhodný pomer ceny a výkonu

Základom zostavy je dvojjadrový procesor z radov Intel Core i3. Konkrétne ide o model i3 6100, ktorý dosahuje frekvenciu až 3,7 GHz. Procesora asistujú 4 GB operačnej pamäte DDR4 s frekvenciou 2133 MHz. O grafickú časť sa stará výkonná grafická karta Intel HD Graphics 530. Na vaše dáta je pripravený objemný platňový disk s kapacitou 500 GB, na ktorý sa zmestia všetky vaše fotografie a videá. Dáta si môžete zálohovať aj pomocou optickej DVD napaľovacej mechaniky alebo integrovanej čítačky pamäťových kariet.

Rozhranie na každý deň

Bežný používateľ veľmi ocení obdivuhodný počet USB portov. Nájdete tu nielen šesticu klasických portov USB 2.0, ale aj dvojicu vysokorýchlostných USB 3.0 portov. K zostave dostanete ako darček presnú optickú myš a kvalitnú klávesnicu s českými znakmi, oboje je v čiernej farbe, aby vám všetko ladilo.

 

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, podporuje integrovaná síťová karta funkci Wake on LAN (vzdálené zapnutí PC po síti)?

Diskusia a poradňa k HP Pro 280 G2 SFF
Príslušenstvo pre HP Pro 280 G2 SFF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP 280 G2 SFF.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií