Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 2024_Q2_HP_PC/Notebooky (HP Q2)_Ucho

HP ProBook 455 G4

Zobraziť katalóg
HP ProBook 455 G4
4,0 2 hodnotení
Notebook - AMD Quad Core A10-9600P, 15.6" LED 1920 x 1080 antireflexná, RAM 4GB DDR4, AMD Radeon R5, HDD 500GB 7200 otáčok, DVD, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.2, HD webkamera, USB-C 3.1 Gen 1 , čítačka odtlačkov prstov, podsvietená klávesnica, Windows 10 Pro 64 bit (Z2Y66ES)
Kód:  HPBN1064 Produktové číslo:  Z2Y68ES#BCM Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP ProBook 455 G4

Všestranný a elegantný, taký je ProBook 455 G4 obľúbenej a spoľahlivej značky. Radí sa do zástupu prvotriednych pracovných modelov s pôsobivým dizajnom a skutočne oslnivou výbavou. Je plne pripravený obstáť pred akoukoľvek pracovnou úlohou. Pritom sa môže pochváliť prvotriednym a kvalitným prevedením so zaručenou spoľahlivosťou. Veľký dôraz kladie mimo komfortu aj na bezpečie a široké možnosti profesionálnych aplikácií. Je skrátka jasnou voľbou pre každého, kto vyžaduje pracovný stroj bez kompromisov.

Kľúčové vlastnosti

  • Neobvykle bohatá výbava
  • Rýchly typ pevného disku
  • Praktická podsvietená klávesnica
  • Zabezpečenie odtlačkom prsta
  • Rýchle USB porty pre prenos dát
  • Elegantný strieborný dizajn
  • Užitočná optická mechanika

Rýchly a výkonný

Základným kameňom pracovného výkonu tohto notebooku je procesor AMD A10, rýchle srdce všetkého počítačového diania. Rozhýbať aplikácie mu pomôžu 4 GB operačnej pamäte typu DDR4. V počítači pritom zostáva miesto na jej rozšírenie až na 16 GB. Pracovné aj iné dáta uložíte na pevný disk s objemom 500 GB. HDD jednotka je tu inštalovaná v rýchlejšom type, 7200 otáčok za minútu spoznáte v rýchlej odozve programov. Rýchlejšie budete pristupovať aj k uloženým dátam. Grafická karta je integrovaná v čipe procesoru.

Pripravený na všetko

Výbava notebooku je skutočne široká a praktická. Nájdete vždy užitočnú DVD mechaniku pre všetku prácu so stále aktuálnymi optickými médiami. Displej disponuje Full HD rozlíšením pre jemné detaily. Oceníte aj jeho matnú úpravu, ktorá zaistí ochranu proti nepríjemným odleskom. Samozrejmosťou je veľké množstvo USB portov, vrátane najrýchlejšieho USB 3.1. Špecialitou počítača je čítačka odtlačkov prstov, výnimočne komfortný spôsob ako dokonale zabezpečiť dáta. Bezpečie môžete zabezpečiť aj klasickým TPM. Klávesnica počítača predstavuje ďalší bonus. Okrem praktickej numerickej časti ponúka aj efektné podsvietenie. Vďaka nemu môžete pohodlne pracovať doslova vo dne v noci.

 

Parametre a špecifikácia

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
AMD A10 9600P Hotovo!
Frekvencia procesora
2,4 GHz (2 400 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
HDD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
15,6" Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
500 GB Hotovo!
Výbava
Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Čítačka odtlačkov prstov, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika Hotovo!

Procesor

Typ procesora
AMD A10 Hotovo!
Modelové označenie procesora
AMD A10 9600P Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,4 GHz (2 400 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
3,3 GHz (3 300 MHz) Hotovo!
Cache procesora
2 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
1 866 MHz (1,87 GHz) Hotovo!
Počet osadených slotov
1 × Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
AMD Radeon Hotovo!
Model grafickej karty
R5 Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Pro Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
HDD Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
500 GB Hotovo!

Výbava

Výbava
Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Čítačka odtlačkov prstov, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
48 Wh Hotovo!
Počet článkov
Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2,19 kg Hotovo!

Rozhranie

Grafické výstupy
HDMI, VGA Hotovo!
Sieťové
RJ-45 (LAN) Hotovo!
Audio
Combo Audio Jack Hotovo!
USB-C
1 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
1 × Hotovo!
USB 2.0
2 × Hotovo!
Optická mechanika
DVD Hotovo!

Rozmery

Šírka
382 mm Hotovo!
Hĺbka
263 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ, SK Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na jednu vadu notebooku. Od prvního zapnutí slyším od dírek (nahoře), kde jsou pravděpodobně repráky, takové pískání o vyšší frekvenci. Není to nijak extra hlasité, ale člověk to slyší a je to docela nepříjemné. Nevím ale, jestli je to u hp normální, nebo jestli můžu zajít na alzu a poprosit (jeste behem prvnich 14dnu) o vyměnu notebooku za ten samý, ale nepískající? Děkuji

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat na rozlišení přední kamery, děkuji za odpověď

Dobrý den, ráda bych se zeptala na konkrétní název grafické karty u produktu HP ProBook 455 G4. V parametrech je zmíněna pouze série R5. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, mohl bych se prosím zeptat, jak tento notebook zvládá hraní her? Děkuji

Dobrý den, má notebook HP ProBook 455 G4 skutečně podsvícenou klávesnici? Děkuji za odpověď.

ma tenhle notebook i HDMI DEKUJI za odppved

Je součástí balení i napájecí kabel? Děkuji.

Diskusia a poradňa k HP ProBook 455 G4
Príslušenstvo pre HP ProBook 455 G4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP ProBook 455 G4 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP ProBook 455 G4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP ProBook 455 G4.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií