Rapture Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HP ProDesk 400 G3 MicroTower

Zobraziť katalóg
HP ProDesk 400 G3 MicroTower
Počítač - Intel Pentium Dual Core G4400 Skylake, RAM 4GB DDR4 SDRAM, Intel HD Graphics 510, SSD 128GB, DVD, DisplayPort, USB 3.0, USB klávesnica a myš, Windows 10 Pro 64bit - predinštalované Windows 7 Professional 64bit (W3Z92EA)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HPBD1008f5 Produktové číslo:  W3Z92EA#BCM Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP ProDesk 400 G3 MicroTower Predaj skončil

HP ProDesk 400 G3 MicroTower

ProDesk 400 G3 je cenovo dostupný počítač pre váš podnik od spoločnosti Hewlett-Packard. Ten sa od svojho predchodcu s označením G2 líšia predovšetkým v osadenie procesormi 6. generácie Skylake. Moderný hardvér je zabalený do veľmi kompaktnej skrine typu MicroTower, ktorá prekvapí svojimi skromnými požiadavky na priestor. Napriek tomu ponúka možnosť rozšírenia treba o externú grafickú kartu do slotu PCI-Express x16. Alebo môžete upgradovať operačná pamäť vďaka voľným pozíciám pre DDR4 SDRAM moduly. Zostava je dodávaná s predinštalovaným operačným systémom Windows 7 Professional s možnosťou prechodu na Windows 10 Pro.

kľúčové vlastnosti

  • Cenovo dostupný kancelársky PC
  • Úsporná prevádzka, kompaktné prevedenie
  • Výkonný dvojjadrový procesor Intel
  • Rýchly 128GB disk SSD
  • Možnosť bezplatného prechodu na Windows 10
  • Klávesnica a myš v balení

Vysoký výkon v malom tele

Srdcom počítača je dvoch jadrový Intel Pentium Dual Core G4400, ktorý pochádza z modernej generácie Skylake. Hravo si poradí nielen s dnes bežne používanými kancelárskymi aplikáciami, ale smelo sa vysporiada aj s multimédiami. Procesor dopĺňajú 4 GB operačnej pamäte typu DDR4 SDRAM, kam sa ukladajú práve spracovávané dáta. Tieto dáta môžu byť, rovnako ako programy, uložená na rýchlom disku SSD o veľkosti 128 GB.

bohatá konektivita

Grafický čip Intel HD Graphics, integrovaný v procesore, poskytuje dostatočný výkon pre aplikačné využitie v kanceláriách. Obraz potom na monitor prenáša digitálne DisplayPortom, alebo pomocou VGA. Samozrejmosťou je prítomnosť LAN konektora pre pripojenie k sieti.Ako príslušenstvo k PC balenie obsahuje myš a klávesnicu, ktoré pripojíte do niektorých zo štyroch portov USB 2.0. Majitelé moderních flash disků nebo dalších zařízení s rozhraním USB 3.0 ocení dvojici těchto portů, které se nachází v čelní straně počítače.

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP ProDesk 400 G3 MicroTower Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP ProDesk 400 G3 MicroTower.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií