Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

HP ProDesk 400 G3 MicroTower

Zobraziť katalóg
HP ProDesk 400 G3 MicroTower
Počítač - Intel Core i5 6500 Skylake, RAM 8GB DDR4 SDRAM, Intel HD Graphics 530, SSD 128GB + HDD 1TB 7200 otáčok, DVD, DisplayPort, USB 3.0, USB klávesnica a myš, Windows 10 Pro 64bit - predinštalované Windows 7 Professional 64bit (X3K52EA)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HPBD1008s4c8 Produktové číslo:  X3K52EA#BCM Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP ProDesk 400 G3 MicroTower Predaj skončil

HP ProDesk 400 G3 MicroTower

HP ProDesk 400 G3 je cenovo dostupný počítač pre váš podnik. Ten se od svého předchůdce s označením G2 liší především v osazení procesory Intel Core 6. generace, Skylake. Čo sa týka ostatných parametrov, tie zostali rovnaké ako u predchádzajúceho modelu, vrátane skrine. Každého manažéra iste poteší osadenie efektívnym zdrojom s certifikáciou 80Plus Bronze a účinnosťou dosahujúci 85%. Užívateľovi, ktorý bude s počítačom pracovať, potom zase urobí radosť blesková odozva systému, ku ktorej napomáha osadený disk bez pohyblivých častí (SSD).

kľúčové vlastnosti

  • Cenovo dostupný kancelársky PC v kompaktnom šasi MicroTower
  • Úsporná prevádzka so zdrojom s účinnosťou až 85%
  • Výkonný procesor s integrovaným grafickým jadrom
  • Rýchly SSD disk pre bleskovú odozvu aplikácií aj systému
  • Objemný 1TB disk pre vaše dáta
  • Možnosť bezplatného prechodu na Windows 10
  • USB klávesnica a myš v balení

Vysoký výkon v malom tele

Srdcom počítača je štvorjadrový   Intel Core i5 6500, ktorý pochádza z modernej generácie Skylake. Hravo si poradí nielen s dnes bežne používanými kancelárskymi aplikáciami, ale smelo sa vysporiada aj s multimédiami. Procesor dopĺňa 8 GB operačnej pamäte typu DDR4 SDRAM, kam sa ukladajú práve spracovávané dáta. Tieto dáta môžu byť ukladané na 1TB pevný disk, prípadne priamo na SSD disk spolu s programami a operačným systémom.

bohatá konektivita

Grafický čip Intel HD Graphics, integrovaný v procesore, poskytuje dostatočný výkon pre aplikačné využitie v kanceláriách. Obraz potom na monitor prenáša digitálne DisplayPortom, alebo pomocou VGA. Samozrejmosťou je prítomnosť LAN konektora pre pripojenie k sieti.Ako príslušenstvo k PC balenie obsahuje myš a klávesnicu, ktoré pripojíte do niektorých zo štyroch portov USB 2.0. Majitelé moderních flash disků nebo dalších zařízení s rozhraním USB 3.0 ocení dvojici těchto portů v čelní straně počítače.

Priestor pre jednoduchý upgrade

Moderný hardvér je zabalený do veľmi kompaktnej skrine typu MicroTower, ktorá prekvapí svojimi skromnými požiadavky na priestor. Napriek tomu ponúka možnosť rozšírenia treba o externú grafickú kartu pomocou slotu PCI-Express x16 3.0 a ďalších prídavných kariet do trojice PCI-Express x1 2.0. Alebo môžete upgradovať operačná pamäť vďaka voľnej pozícii pre moduly DDR4 SDRAM. Zostava je dodávaná s predinštalovaným operačným systémom Windows 7 Professional s možnosťou prechodu na Windows 10 Pro.

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Windows 10 Pro 64bit - předinstalované Windows 7 Professional 64bit (X3K52EA) - jak lze přejít na Windows 10 ?

Kolik Displayportu ma sestava, pripadne jaky je vhodny ekvivalent s 2 DP

Diskusia a poradňa k HP ProDesk 400 G3 MicroTower
Príslušenstvo pre HP ProDesk 400 G3 MicroTower Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP ProDesk 400 G3 MicroTower.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií