Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HP ProDesk 490 G3 MicroTower

Zobraziť katalóg
HP ProDesk 490 G3 MicroTower
Počítač - Intel Core i5 6500 Skylake, Intel H170, RAM 8 GB DDR4, Intel HD Graphics 530, HDD 1 TB 7200 otáčok, DVD, DisplayPort, USB 3.0, USB klávesnica a myš, Windows 10 Pro 64bit - predinštalované Windows 7 Professional 64-bit (P5K14EA)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HPBD1015w7 Produktové číslo:  P5K14EA#BCM Stránky výrobcu
HP ProDesk 490 G3 MicroTower Predaj skončil

HP ProDesk 490 G3 MicroTower

Veľmi pekný výkon pre multimédiá

Spoľahlivá zostava HP ProDesk 490 G3 sa hodí do podnikových sfér s vysokým pracovným nasadením. Rad ProDesk udržuje vysoký štandard pri veľmi priaznivej cene. Elegantná skriňa veľkosti MicroTower nielen štýlovo doplní vaše pracovisko, ale prekvapí aj vnútornou hardvérovou výbavou.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Prostorově nenáročná skříň

Priestorovo nenáročná skriňa


Tej dominuje výkonný moderný štvorjadrový procesor Intel Core i5 6500 zo 6. generácie Skylake. Jeho jadrá v základe tikajú na 3,2 GHz, pričom v prípade potreby sú schopné sa samé pretaktovať až na vysokých 3,6 GHz. Zostava má nainštalovaný 64-bitový operačný systém MS Windows 7 Professional, ktorý je vo firemnej sfére stále veľmi vítaným systémom, pričom sa ponúka možnosť bezplatného prechodu na Windows 10. Inovovaná integrovaná grafická karta Intel HD Graphics 530 poskytne kvalitný obrazový výstup a výkonom bez problémov vystačí na prácu s grafikou vrátane prehrávania Full HD videa.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Spolehlivý model

Spoľahlivý model aj pre firemné nasadenie

Nečakaná výbava

Na ukladanie dát a aplikácií je pripravený objemný pevný disk s kapacitou 1 TB s rýchlosťou platní 7 200 otáčok za minútu. Hravo na neho tak uložíte veľa vašich multimédií a aplikácií. Ak by vám potom jeho kapacita nestačila, alebo si chcete vytvoriť zálohu dôležitých súborov, použite DVD ± RW napaľovačku, s ktorou si však môžete prehrať aj obľúbený film. Na ľahký prenos dát je tiež k dispozícii šikovná čítačka kariet, takže ak často v práci riešite prenos súborov napríklad z fotoaparátu, bude vašim cenným spojencom.

Samozrejme sa nezabudlo ani na porty USB, ktorých je celkom 8 a nechýba medzi nimi ani štvorica USB 3.0. Na zadnom paneli nájdete aj dnes už relatívne vzácny, avšak stále využívaný, sériový port RS-232. Spoločne so zostavou takisto dostanete set klávesnice a myši, takže ihneď môžete začať pracovať.

 

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP ProDesk 490 G3 MicroTower Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP ProDesk 490 G3 MicroTower.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií