Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

HP ProDesk 600 G2 MicroTower

Zobraziť katalóg
HP ProDesk 600 G2 MicroTower
Počítač - Intel Core i5 6500 Skylake, RAM 4 GB DDR4, Intel HD Graphics 530, HDD 500 GB 7200 otáčok, DVD, VGA, 2x DisplayPort, USB 3.0, USB klávesnica a myš, Windows 10 Pro 64 bit - predinštalované Windows 7 Professional 64-bit (P1G51EA)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HPBD1017o2 Produktové číslo:  P1G51EA#BCM Stránky výrobcu
HP ProDesk 600 G2 MicroTower Predaj skončil

HP ProDesk 600 G2 MicroTower

HP ProDesk 600 G2 je spoľahlivý a cenovo dostupný počítač pre kanceláriu i domácnosť. Od svojho predchodcu sa líši predovšetkým v osadení procesormi Intel Core 6. generácia, Skylake. Čo sa týka ostatných parametrov, tie zostali rovnaké ako pri predchádzajúcom modely, vrátane skrine. Každého manažéra iste poteší osadenie efektívnym zdrojom s certifikáciou 80Plus Platinum a účinnosťou dosahujúcou 92 %.

Moderný hardvér je zabalený do veľmi kompaktnej skrine typu MicroTower, ktorá prekvapí svojimi skromnými požiadavkami na priestor. Napriek tomu ponúka možnosť rozšírenia o externú grafickú kartu pomocou slotu PCI-Express x16 a ďalších prídavných kariet do trojice PCI-Express x1. Alebo môžete upgradovať operačnú pamäť vďaka trom voľným pozíciám pre moduly DDR4 . Zostava je dodávaná s predinštalovaným operačným systémom Windows 7 Professional s možnosťou prechodu na Windows 10 Pro.

Kľúčové vlastnosti

  • Cenovo dostupný kancelársky PC v kompaktnom šasi MicroTower
  • Úsporná prevádzka so zdrojom s účinnosťou až 92 %
  • Výkonný procesor s integrovaným grafickým jadrom
  • Digitálny aj analógový výstup pre monitor
  • Možnosť bezplatného prechodu na Windows 10

Vysoký výkon v malom tele

Srdcom počítača je štvorjadrový   Intel Core i5 6500, ktorý pochádza z modernej generácie Skylake. Hravo si poradí nielen s dnes bežne používanými kancelárskymi aplikáciami, ale smelo sa vysporiada aj s multimédiami. Procesor dopĺňajú 4 GB operačnej pamäte typu DDR4, kam sa ukladajú práve spracovávané dáta. Tieto dáta môžu byť, rovnako ako programy, uložené na HDD s kapacitou 500 GB. Pre ďalšie rozšírenie nájdete vnútri jednu 3,5" voľnú pozíciu. Počítače HP ProDesk navyše absolvujú prísne testy, ktoré pomáhajú zabezpečiť ich spoľahlivú prevádzku. Počas procesu komplexného testovania HP sú počítače vystavené 120 tis. hodinám skúšobného výkonu, aby sa zabezpečilo, že vás v priebehu pracovného dňa nesklamú.

Bohatá konektivita

Grafický čip Intel HD Graphics, integrovaný v procesore, poskytuje dostatočný výkon na aplikačné využitie v kanceláriách. Obraz na monitor prenáša digitálne dvoma DisplayPortami, alebo pomocou VGA. Samozrejmosťou je prítomnosť LAN konektora na pripojenie k sieti. Ako príslušenstvo k PC balenie obsahuje myš a klávesnicu, ktoré pripojíte do niektorých zo štyroch portov USB 2.0. Majitelia moderných flash diskov alebo iných zariadení s rozhraním USB 3.0 ocenia dvojicu týchto portov v čelnej strane počítača.

 

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP ProDesk 600 G2 MicroTower Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP ProDesk 600 G2 MicroTower.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií