Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HP Signature Slim Topload 17.3"

Zobraziť katalóg
HP Signature Slim Topload 17.3"
4,9 29 hodnotení
Taška na notebook do veľkosti 17.3", rozmery 43×4×29.5 cm
Kód:  HPCP0006d4 Produktové číslo:  T0E19AA#ABB Stránky výrobcu

HP Signature Slim Topload 17.3"

Zháňate tašku, ktorá bude kompatibilná s vaším 17,3 palcovým notebookom? Potrpíte si zároveň na skutočnú kvalitu spracovania? V tom prípade je pre vás pripravený produkt z dielne spoločnosti Hewlett-Packard. Taška vyniká veľmi elegantným dizajnom v kombinácii so šedým farebným prevedením, ktorá je doplnená výraznými čiernymi líniami a tmavo modrou farbou vnútri vreciek.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový a moderný výrobok spoločnosti HP
  • Polstrované steny i konštrukcie
  • Veľké vrecko na notebook s rozmerom až 17,3"
  • Druhá veľká kapsa na tablet
  • Do ostatných drobných vreciek na zips sa vojde aj ďalšie príslušenstvo

Bezpečné uloženie

Po otvorení máte k dispozícii dve veľké vrecká na notebook a na tablet. Vrecká majú polstrované steny a aj samotná konštrukcia tašky je vystužená polstrovaním. Dva hlavné oddiely sú doplnené o drobné vrecká a priehradky na zips na všetko ostatné príslušenstvo a ďalšie drobnosti. Táto štýlová taška vám umožní vziať si váš notebook bezpečne a elegantne všade tam, kde budete potrebovať. Navyše zostane v bezpečí pred prípadnými nárazmi a vonkajšími vplyvmi.

 
Pred objednaním si skontrolujte rozmery vášho notebooku, aby ste predišli výberu nevhodnej tašky na vaše zariadenie.


Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Hĺbka
29,5 cm Hotovo!
Šírka
43 cm Hotovo!
Výška
4 cm Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Hĺbka
29,5 cm Hotovo!
Šírka
43 cm Hotovo!
Výška
4 cm Hotovo!

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku
17,3" Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, hodí se k MSI Gf 75 17,3 ???

Dobry den vojde do tejto tašky HP pavilion gaming 17?

Dobry den, Chcel by som sa spytat ci sú steny tasky vystuzené Dakukem za odpoved

Dobrý deň, mám notebook široký 39cm (Acer Nitro 5 Shale Black), chcel by som vedieť či sa vmestí do tejto tašky, rozmer uvedený pri popise bude asi vonkajší.

Dobrý den, přijde mi úzký, vejde se tam pohodlně i nabíječka k ultrabooku Acer Aspire S3? Případně i nějaké papíry? Děkuji

Dobrý den , vejde se do tohoto pouzdra Notebook predator ?

Dobrý den, rád bych se zeptal jestli do brašny jde dát 15,6 nebo 14 palcový notebook aby ten notebook v brašně nelítal?

Diskusia a poradňa k HP Signature Slim Topload 17.3"
Príslušenstvo pre HP Signature Slim Topload 17.3" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Signature Slim Topload 17.3". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Signature Slim Topload 17.3 Zoll. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Signature Slim Topload 17.3 Zoll. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Signature Slim Topload 17.3".
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií