PET PET

HP Z840 MT

Zobraziť katalóg
HP Z840 MT
Pracovná stanica - Intel Xeon E5 2680 v4 Broadwell vPro, RAM 32GB DDR4, Intel C612, PCIe SSD 512GB, DVD, USB 3.0, čítačka kariet, USB myš, Windows 10 Pro 64bit (Y3Y45EA)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HPBD5009h Produktové číslo:  Y3Y45EA#ARL Stránky výrobcu

HP Z840 MT

Pracovná stanica v pohľadnej skrini industriálneho dizajnu obsahuje komponenty zladené pre náročné projekty a výpočtové aplikácie. Ponúka mimoriadne výkonný procesor od spoločnosti Intel, rýchle a priestranné SSD úložisko a nechýbajú ani vynikajúce možnosti konektivity. Ako predinštalovaný operačný systém figuruje Microsoft Windows 10 Pro.

Kľúčové vlastnosti

  • Pracovná stanica s výkonným procesorom Intel a 32GB pamäťou
  • HP Z Turbo Drive SSD urýchľuje štart operačného systému a beh náročných aplikácií
  • Vynikajúca rozšíriteľnosť (celkom 6 pozícií pre diskové jednotky a 8 pamäťových slotov)
  • Obsahuje DVD mechaniku a čítačku pamäťových kariet
  • Kompaktné rozmery a dizajn s úchytmi pre jednoduché prenášanie
  • Štedré softvérové ??i hardvérové ??príslušenstvo & trojročná záruka na náhradné diely

Nielen výkon, ale aj energetická úspora

Výpočtový výkon zostavy má na starosti 14 jadier procesora Intel Xeon E5 2680 v4. Významná je prítomnosť virtualizačnej technológie Intel VT-x, ktorá umožňuje, aby jedna hardvérová platforma fungovala ako viacnásobné virtuálne prostredie.

Operácie využívajúce viac vlákien pobeží rýchlejšie vďaka sade inštrukcií zamerané na čo najefektívnejšie využitie jednotlivých jadier pri paralelných procesoch. Pri nečinnosti však naopak dôjde k aktivácii úsporného režimu, v ktorom procesor využije iba potrebný výkon pre beh všetkých spustených aplikácií. Zostavu dopĺňa 32 GB operačnej pamäte DDR4 a rýchly SSD disk s kapacitou 512 GB.

Až 8 monitorov pre multitasking

Prednosťou skrine je jednoduchá rozšíriteľnosť a teda jej budúca flexibilita. HP Z840 MT navyše podporuje súbežné fungovanie dvoch grafických kariet, ku ktorým je možné pripojiť až 8 monitorov. Skriňa môže byť osadiť štvoricou pevných diskov v rozmere 3,5 palcov a dvojicou 5,25palcových zariadení. V jej portovej výbave nájdete štyri porty USB 2.0, deväť vysokorýchlostných konektorov USB 3.0 a samozrejmosťou je aj kombinovaný vstup pre slúchadlá a prípojka pre mikrofón.

 

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jen upozorňuji na nesprávné třetí foto vnitřku, kde je model z640.

Diskusia a poradňa k HP Z840 MT
Príslušenstvo pre HP Z840 MT
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Z840 MT.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií