Stellar Blade Stellar Blade

Hra pro PC - Dungeon Siege 2, CD, CZ

Zobraziť katalóg
Hra pro PC - Dungeon Siege 2, CD, CZ
- Hra pro PC - Dungeon Siege 2, CD, CZ
Kód:  WG053c Produktové číslo:  G66-00043 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hra pro PC - Dungeon Siege 2, CD, CZ Predaj skončil

Hra pro PC - Dungeon Siege 2, CD, CZ

Ubehlo už veľa času, už celá jedna generácia, od doby, kedy bolo porazené zlo ničiacu krajine Ehb.Ale teraz...prichádza nová hrozba.V hre Dungeon Siege II, pokračovanie tejto nejprodávanější RPG hry, budete znovu povolal do zbrane, aby ste s mečom v ruke ochrániť svet pred blížiacim sa koncom.

Už pred celým tisícročiami zkřížili Azunaiovi bojovníci svoje meče sa Zaramothovými vojskami v záverečnej bitke povstania, ktoré trvalo celé storočia.Krajina sa zachvěla, keď tyranský boh Zaramoth posledný ranou zrazil Azunaiovův chvějící sa štít.V tom čase sa uvoľnili magické sily, ktoré v oslnivej skaze zasahujúcu míle Slzavých pláni pohltili obe znepriatelené armády.Len spálená pustina zostala němým svedectvom konca prvej ľudskej éry.

Po celé tisícročia sa tieto magické sily šírili do najvzdialenejších koncov sveta, kde nasledovali kohokoľvek, kto sa rozhodol im vládnuť.Magické sily však začínajú klesať a ustupujú sile, ktorú predpovedali starodávne proroctvá.Zo Slzavých pláni sa zdvíha nový vládca, ktorého sila každým dňom narastá.Pohlcuje tých, ktorí sa podriadi, ničí tých, ktorí sa vzepřou.Nie je kto by sa postavil jeho nadvláde.Kruh sa uzatvára...

Aký osud stihne druhú ľudskú éru?Čas rozhodnutia sa blíži.

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hra pro PC - Dungeon Siege 2, CD, CZ.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií