Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Half Life 2: Portal

Zobraziť katalóg
Half Life 2: Portal
Hra na PC
Kód:  WG097 Produktové číslo:  5030935065404

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Half Life 2: Portal

Začalo to ako študentský projekt Narbacular Drop, ale vývojári z Valve v jednoduchom nápadu uvideli veľký potenciál.Zamestnali tvorca, dali im rozpočet a teraz je originálny výtvor premenovaný na Portal, súčasťou Half-Life 2:Orange Box.A to dokonca súčasťou tak pôsobivú, že je k dostaniu aj samostatne.

Spočiatku vám moc nebude jasné, o čo sakra ide a kde sú tie sľubované portály.Preberte sa v nepríjemné sklenenej miestnosti v laboratóriách Aperture ako testovací subjekt akéhosi podivného výskumu.Vaše kroky povedú charizmatická elektronický hlas, ktorý nevymažete z hlavy ešte dlho po dohraná hry.

Vzápätí sa naučíte len posúvať bedne a pochopíte, že vaším cieľom bude dostať sa cez rozličné prekážky vždy k výťahu, čo vás prenesie do ďalšieho poschodia, ktorých je spolu devätnásť.Avšak netrvalo dlho a dostanete sa ik tomu, aby ste mohli vyrobiť svoj portál, až nakoniec získate pod svoju moc portály dva a až potom sa začnú diať divy./ / www.youtube. com/v/gKg3TUPQ8Sg & hl = en "> / / www.youtube.com/v/gKg3TUPQ8Sg & hl = en "type =" application / x-shockwave-flash "wmode =" transparent "width =" 425 "height =" 355 ">
Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Half Life 2: Portal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Half Life 2: Portal.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií