Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alzaboxy Q1 mini AD gaming

Xbox 360 - Call of Duty 4: Modern Warfare Collectors Edition (sběratelská edice)

Zobraziť katalóg
Xbox 360 - Call of Duty 4: Modern Warfare Collectors Edition (sběratelská edice)
Hra na konzolu
Kód:  MX190a

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xbox 360 - Call of Duty 4: Modern Warfare Collectors Edition (sběratelská edice) Predaj skončil

Xbox 360 - Call of Duty 4: Modern Warfare Collectors Edition (sběratelská edice)

Najočakávanejšia vojenská akcia prichádza, ďalší diel série Call of Duty je tu s veľkou dávkou zmien.Prvý z nich je bojisko, ktoré sa posunulo v čase až do blízkej budúcnosti.Ropný magnát Zakhaev zinscenuje prevrat na Blízkom východe a chce sa chopiť moci nielen tam.Ako jede z amerických mariňák ste poslaný plniť úlohy práve tam, počas hry si ale zahráte aj za iné elitnej vojakov bojujúce na rovnakej strane ako SAS apodArzenál zbraní je veľký, prejdete sa vo vozidlách, proletíte sa vo vrtuľníkoch, ktoré budú zohrávať veľkú úlohu počas celej hry.Príbeh sa bude odohrávať priamo dejom hry a pred každou misiou pozrite Globe, ktoré ukáže, kam sa teraz vydáte.Fyzikálna stránka hry je veľmi podobná grafické, takže dokonalá.Všetko dovršuje hra pre viacerých hráčov online, keď sú tu novinky ako možnosť zavolanie leteckého útoku a obstarávanie bonusu za skúsenosti.

Limitovaná zberateľská edícia navyše obsahuje:knihu s artworkami, koncepty a obrázky, bonusové DVD s viac ako štyrmi hodinami rôznych interview, dokumentom o britských S.A.S.od Druhej svetovej vojny až po súčasnosť, a sériou making of videí z vývoja tejto hry./ / download.macromedia.com / pub / shockwave / cabs / flash / swflash.cab # version = 8,0,0,0 height = 409 width = 480 classid = CLSID: d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000> / / www.gametrailers.com / remote_wrap.php? mid = 21257 ">/ / www.gametrailers.com / remote_wrap.php? mid = 21257 ">
/ / www.gametrailers.com / remote_wrap.php?mid = 21257 "swLiveConnect =" true "name =" gtembed "align =" middle "allowScriptAccess =" sameDomain "quality =" high "pluginspage =" http:/ / www.macromedia.com / go / getflashplayer "type =" application / x-shockwave-flash "width =" 480 "height =" 409 ">

Parametre a špecifikácia

Herné prostredie
Military, Historické epochy Hotovo!
Herné mechaniky
PvP Hotovo!
Grafické spracovanie hry
Z pohľadu prvej osoby Hotovo!

Žáner

Herné prostredie
Military, Historické epochy Hotovo!
Herné mechaniky
PvP Hotovo!
Grafické spracovanie hry
Z pohľadu prvej osoby Hotovo!
Poznámka:
» Všetky predplatné akčné hry na Xbox 360
» Všetky predplatné hry na Xbox 360
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Xbox 360 - Call of Duty 4: Modern Warfare Collectors Edition (sběratelská edice) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox 360 - Call of Duty 4: Modern Warfare Collectors Edition (sběratelská edice). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox 360 - Call of Duty 4: Modern Warfare Collectors Edition (sběratelská edice). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox 360 - Call of Duty 4: Modern Warfare Collectors Edition (sběratelská edice). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xbox 360 - Call of Duty 4: Modern Warfare Collectors Edition (sběratelská edice).
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií