AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Batman

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Vhodné od
0,25 rokov
18 rokov
-
Najnovšie objednávky

Batman, temný rytier z Gothamu, je už desiatky rokov obľúbenou postavou komiksov, filmov a televíznych seriálov. Vďaka svojej popularite sa stal aj jedným z hlavných hrdinov sveta hračiek. V našej ponuke nájdete figúrky, puzzle, hry, kostýmy, školské potreby a aj ďalšie Batman hračky. Pokračujte v čítaní a dozviete sa viac.

Pokračovať

Ja som Batman – zoznámte sa s postavou temného rytiera

Batman, temný rytier, netopier – rôzne názvy, za ktorými sa skrýva jediný muž. Bruce Wayne, ktorý sa nachádza za touto identitou je superhrdina, ktorý vzal zákony v prehnitom Gothame do vlastných rúk. Postupne čelí rôznym zločincom, ako je prefíkaný Joker, zákerný Hádankár, alebo tajomný Tučniak. Na boj s týmito protivníkmi našťastie nie je sám. Pomáha mu jeho verný sluha Alfréd alebo jeho spoľahlivý pomocník Robin. Chcete sa aj vy preniesť do sveta Gothamu a bojovať s nekalými živlami spoločne s hrdinom, ako je Batman? Hračky podporia vašu fantáziu a do tohto sveta vás hravo prenesú.

Batman hračky sú tu pre každého

Batman hračky sa tešia veľkej obľube u chlapcov aj dievčat, preto v našej ponuke nájdete produkty špeciálne pre chlapcov alebo dievčatá, a rovnako tak aj hračky Batman určené pre kohokoľvek. Z našej širokej ponuky si vyberie naozaj každý správny fanúšik tohto superhrdinu. Batman je príbeh, ktorý ukazuje, že aj superhrdina môže mať svoje temné stránky, a to z neho robí ešte obľúbenejší námet pre hračky, hry a vlastne takmer pre čokoľvek.

  • Batman je hrdina, ktorý sa pohybuje na hrane zákona a ukazuje, že dobro a zlo nie sú vždy čierno-biele.
  • Tento motív je obľúbený nielen medzi deťmi, ale aj medzi zberateľmi, predovšetkým čo sa týka figúrok a komiksov.
  • Hračka Batman rozvíja fantáziu, obrazotvornosť a podľa typu aj jemnú motoriku.

Batman hračka zaujme mladšie aj staršie deti

Aj v prípade vekového určenia je naša ponuka rozsiahla. Nachádzajú sa v nej Batman hračky vhodné pre deti od 3 rokov, ako sú rôzne figúrky a postavičky, LEGO a školské pomôcky pre deti školopovinné, a zároveň sofistikovanejšie produkty, ako komiksy a 3D puzzle určené pre dospelých. Od koľkých rokov je Batman hračka vhodná, zistíte v parametroch produktu. Odporúčame sa riadiť týmto údajom.

  • Figúrky Batman vyobrazujú rôzne postavičky z tohto príbehu, kladné aj tie záporné. Často sú k dispozícii aj s príslušenstvom, ako je výzbroj alebo dopravné prostriedky. Sú vhodné už od 3 rokov a medzi deťmi sa tešia veľkej obľube, rovnako tak aj medzi zberateľmi.
  • Batman LEGO je veľmi obľúbená hračka Batman. Tieto kocky sú podľa druhu vhodné už od 2 rokov. Záleží však na zložitosti stavebnice, niektoré súpravy by bez návodu neposkladal ani samotný Batman. Záchrana Gothamu tak zostáva na vás a vašej šikovnosti stavebnicu správne zostaviť.
  • Puzzle Batman sú zábava, ktorá preverí nielen vaše uvažovanie, ale aj vašu motoriku. Tento motív s netopierím hrdinom nájdete na klasických skladačkách aj na špeciálnych 3D puzzle, ktoré dodajú skladaniu doslova nový rozmer. Podľa veľkosti dielikov sú skladačky vhodné už od 3 rokov.

Niektoré hračky Batman vyžadujú dokúpenie ceruzkových batérií. V ponuke nájdete mnoho typov batérií, medzi ktorými určite nájdete tú pravú pre Batman hračky. Čítajte pozorne opis a parametre, či sú súčasťou balenia.

Figúrka Batman – hračka, ktorú môžete aj vystaviť

Figúrky Batman by nemali chýbať žiadnemu skalnému fanúšikovi superhrdinu z Gotham City. Nielen samotný Batman, ale tiež Joker, Nightwing, Selina Kyle a samozrejme Robin sa už nemôžu dočkať, keď sa s nimi deti pohrajú, alebo si ich vystavia. K dispozícii sú aj súpravy niekoľkých superhrdinov. A ak vás zaujíma, aké auto má Batman, hračka Batmobil bude spoločne s vhodnou figúrkou presne to pre vás.

i

Figúrky Batman majú rôznu veľkosť

Figúrky Batman sú k dispozícii v rôznych veľkostiach. Podľa preferencií si môžete vybrať veľkosť figúrky, ponúkame od 10 do 30 cm. Pokiaľ plánujete zaobstarať nielen Batmana, ale niektorého z jeho nepriateľov či priateľov, odporúčame zaobstarať figúrky v rovnakej veľkosti. V tej istej veľkosti kupujte aj príslušenstvo, napríklad Batmobil.

Funko POP! figúrky Batman s veľkými hlavami

Funko POP! figúrky Batman prinášajú dizajn s menším telom a veľkou hlavou, ako býva pre Funko POP! typické. Opäť sa stretávame s celým radom DC superhrdinov a opäť u nás nájdete súpravy s niekoľkými z nich v jednom balení. Tieto figúrky sa vyrábajú z vinylu. Vďaka ich originálnemu dizajnu sú vhodné nielen na hranie, ale predovšetkým sú obľúbené medzi zberateľmi. Poskladajte si aj vy svoju zbierku Funko POP superhrdinov, kde Batman nesmie bezpochyby chýbať.

Batman figúrka 30 cm
Batman figúrka

Batman Funko Pop
Batman figúrka Funko POP!

LEGO Batman pre vášnivých staviteľov

LEGO Batman poteší najmä priaznivcov stavania, pretože stavebnice LEGO umožnia deťom poskladať si z dielikov svoju hračku a následne s ňou zažiť veľa dobrodružstiev, vystaviť si ju alebo napríklad kombinovať s ďalšími stavebnicami LEGO. Zostavte si svoju vlastnú veľkú figúrku temného rytiera alebo jeho tajuplný Batmobil. Jedným z najzaujímavejších setov je bezpochyby Batmanov dom, čiže Batcave, so všetkými jeho tajnými chodbami a technológiami.

Pre tých najmenších je tu LEGO z radu Duplo. Vaše deti môžu zažívať tajuplné dobrodružstvo s postavičkou Batman a jeho spoločníkmi už od 2 rokov, a to bez strachu z nechceného vdýchnutia malých kociek. Môžu tak bezpečne rozvíjať jemnú motoriku a detskú fantáziu.

Batman hračky – puzzle zabavia celú rodinu

Puzzle tiež patrí medzi populárne Batman hračky, keďže ponúka zábavu pre všetky generácie. Do skladania sa totiž môže zapojiť celá rodina. Puzzle navyše pomáhajú udržať mozog v kondícii a znižujú riziká duševných chorôb. Môžete si vybrať z radu motívov, od tých jednoduchých, po skutočne zložité zobrazenie Batmana. Dôležitý je aj počet dielikov, kde si mladší skladači môžu vybrať puzzle so 180 dielikmi, pre tých starších milovníkov tejto zábavy je tu až 1 000 kúskov skladačky.

  • 3D Batman puzzle ponúkajú netradičnú formu skladania, ktorá vás zabaví na pekne dlhý čas. Ide o špeciálne navrhnuté puzzle, ktoré po zostavení vyzerajú ako 3D model. Obsahujú obvykle nižší počet dielikov, než ich klasické verzie, za to ale poskytujú úplne novú dimenziu skladania.
  • Klasické Batman puzzle sú zábavou pre malých aj veľkých. Obvykle sú vyrobené z papiera a na ich prednej strane je vytlačený vzor, ktorý po správnom zostavení poskytne ucelený obraz. Výhodou klasických puzzle je to, že sa dajú pohodlne rozložiť a zabaviť vás môžu aj viackrát.

i

Batman alebo Superman? Zaobstarajte svojim deťom aj iné hračky zo sveta superhrdinov

Ak vaše dieťa nie je fanúšikom Batmana, ponúkame aj ďalšie hračky z filmov a seriálov. Môžete si vybrať iného superhrdinu, alebo opustiť úplne svet komiksov a vydať sa napríklad do Ľadového kráľovstva, preďalekej galaxie, alebo navštíviť Stredozem.

Batohy Batman na výlety či do školy

Batohy Batman sa hodia hlavne školákom a fanúšikom výletov, ktorí chcú mať svojho obľúbeného superhrdinu neustále so sebou. Niektoré sú dizajnovo vhodné aj pre staršie deti, alebo dokonca dospelých. Tieto batohy nájdete v rôznej veľkosti a vyhotovení. Ďalej u nás nájdete školské potreby Batman, napríklad peračníky, ktoré batohy skvele dopĺňajú. Obvykle je všetko, rovnako ako Batman, v temnom vyhotovení.

LEGO Batman
LEGO Batman

Batman puzzle
Batman puzzle

Batman batoh
Batman batoh

Batohy s hernou a filmovou tematikou sú medzi deťmi veľmi obľúbené. Batman je iba jedným z mnohých motívov, ktoré nájdete u nás v ponuke. K dispozícii sú batohy pre chlapcov aj dievčatá s najrôznejšími postavičkami a superhrdinami.

Batman hračky všetkého druhu

Batman hračky zďaleka nie sú len hračky. S motívom Batmana u nás zoženiete skoro všetko, čo si dokážete predstaviť. Pokiaľ dieťa miluje Batmana, môže s ním byť doslova obklopené. K dispozícii sú napríklad peňaženky, hodiny alebo napríklad kostýmy na maškarné bály či Halloween. Vaše dieťa sa ľahko môže stať Batmanom s jeho technologicky vyspelou helmou, ktorá skrýva tvár a samozrejme mení hlas, kvôli zachovaniu identity obľúbeného temného hrdinu.

Batman
Peňaženky

Batman
Hodiny

Batman
Kostýmy

Batman
Hry

i

Batman hry

Pre tých, ktorí si chcú vychutnať dobrodružstvo temného rytiera z Gothamu interaktívne, Batman hry na konzoly alebo PC ponúkajú možnosť stať sa samotným Batmanom a bojovať proti zlu. Tak hurá do toho!

Spoznajte technológie, ako mal Batman

Batman na rozdiel od iných superhrdinov nemá žiadne špeciálne schopnosti. Spolieha sa predovšetkým na svoje svaly, dôvtip a rôzne technologické vymoženosti. Hoci jeho originálny Batmobil u nás v ponuke nenájdete, môžete tu nájsť napríklad slúchadlá, vysielačky, alebo nočné svetielka. Nejedno dieťa tiež ocení digitálne hodinky, ktoré dokážu premietať obrázky na stenu. A ak premietne práve znak netopiera, Batman sa môže kedykoľvek objaviť.

Batman v komiksoch a knihách pre pravých fanúšikov

Batman je príbeh, ktorý pôvodne vychádza z komiksov. Z tohto základu vzniklo mnoho knižných a filmových adaptácií. Spoznajte príbehy temného rytiera od jeho zrodu. Komiksy sú obľúbené medzi deťmi, svojich skalných fanúšikov majú ale aj medzi dospelými. Príbehy plné obrázkov sú často k dispozícii zviazané v brožovanej knihe, ktorá obsahuje rovno celý príbeh, alebo je rozdelená na viac dielov.

Neviete, aká Batman hračka bude pre vaše dieťa najlepšia? Pozrite sa na tie najpredávanejšie. A pokiaľ vám ani to nepomôže v rozhodovaní, môžete si prečítať, aké majú jednotlivé Batman hračky recenzie.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 8 rokov, rad LEGO® DC Batman, rok uvedenia 2022, balenie obsahuje 392 dielikov
21,90 €

2.
LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 4 rokov, rad LEGO® DC Batman, rok uvedenia 2023, balenie obsahuje 42 dielikov
-8 %
12,90 €
11,90 €

3.
LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 6 rokov, rad LEGO® DC Batman, rok uvedenia 2023, balenie obsahuje 438 dielikov
40,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
126 položiek
4,4 89×
Batman Batwing Desk Lamp – lampa
Stolová lampa – detská, výška 60 cm
43,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GMERCHb553
4,7 17×
LEGO® DC Batman™ 76240 Batmobil Tumbler
LEGO stavebnica – pre dospelých, vhodné od 18 rokov, rad LEGO® DC Batman, rok uvedenia 2021, balenie obsahuje 2049 dielikov
204,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO76240
4,7 24×
LEGO® DC Batman™ 76181 Batmobil: Naháňačka s Tučniakom
LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 8 rokov, rad LEGO® DC Batman, rok uvedenia 2022, balenie obsahuje 392 dielikov
Super cena
21,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO76181
4,0
Batman s efektmi a akčným pásikom, 30 cm
Figúrka – akčná, zberateľská, motív Batman, výška 30 cm, materiál plast, s pohyblivými končatinami, na 3 AG13 batérie (nie sú súčasťou balenia), vhodná od 4 rokov
37,90 €
Posledné 2 ks na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAb1787
4,6 13×
LEGO Batman 3: Beyond Gotham – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, arkády a detský, – vykonajte epický boj Batmana a jeho priateľov superhrdinov s Brainiacom, zbierajte Lanternove prstene, použite tréningové moduly, aby ste sa stali najsilnejším superhrdinom všetkých čias, hrajte za viac ako 150 superhrdinov vrátane Justice League, preskúmajte ich nové schopnosti a zbrane.
17,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MSX110
5,0
LEGO® DC Batman™ 76252 Batmanova jaskyňa – zberateľský box
LEGO stavebnica – pre dospelých, vhodné od 18 rokov, rad LEGO® DC Batman, rok uvedenia 2023, balenie obsahuje 3981 dielikov
498,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO76252
4,9 12×
LEGO® DC Batman™ 76224 Batman™ vs. Joker™: Naháňačka v Batmobile
LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 6 rokov, rad LEGO® DC Batman, rok uvedenia 2023, balenie obsahuje 438 dielikov
40,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO76224
4,3
LEGO Batman 3: Beyond Gotham – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, arkády a detský, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – absolvujte epické bitky Batmana a jeho priateľov superhrdinov s Brainiacom, zbierajte Lanternove prstene, používajte tréningové moduly, aby ste sa stali najsilnejším superhrdinom všetkých čias, hrajte za viac ako 150 superhrdinov vrátane Ligy spravodlivých, preskúmajte ich nové zručnosti a zbrane
15,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MXO156
5,0
LEGO® DC 76259 Zostaviteľná figúrka: Batman™
LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 8 rokov, rad LEGO® DC Batman, rok uvedenia 2023, balenie obsahuje 275 dielikov
29,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO76259
3,8
Playstation Controller – budík
Budík – s motívom Playstation, budík, 16×9×9cm
31,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GMERCHb451
5,0
DC Comics - Batman
Figúrka – figúrka, soška, zberateľská, motív Batman, výška 18,8 cm, materiál plast, nepohyblivá, vhodná od 12 rokov
31,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAdn04007
5,0 12×
LEGO® DC Batman™ 76220 Batman™ proti Harley Quinn™
LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 4 rokov, rad LEGO® DC Batman, rok uvedenia 2023, balenie obsahuje 42 dielikov
Zľavnené -8 %
11,90 € 12,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO76220
5,0
LEGO® Technic 42155 THE BATMAN – BATCYCLE™
LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 9 rokov, rad LEGO® Technic, rok uvedenia 2023, balenie obsahuje 641 dielikov
46,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO42155
4,8
LEGO® DC Batman™ 76265 Batwing: Batman™ vs. Joker™
LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 6 rokov, rad LEGO® DC Batman, rok uvedenia 2023, balenie obsahuje 357 dielikov
30,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO76265
5,0
LEGO® DC Batman™ 76264 Prenasledovanie v Batmobile: Batman™ vs. Joker™
LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 6 rokov, rad LEGO® DC Batman, rok uvedenia 2023, balenie obsahuje 54 dielikov
20,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO76264
4,4
Minecraft – Brick – budík
Budík - oficiálně licencovaný produkt
26,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GMERCHc0178
5,0
Batman Helma s meničom hlasu a efekty
Doplnok ku kostýmu – helma, so zvukovými efektmi a so svetelnými efektmi, čierna farba, materiálom je plast, na 3 AAA batérie
48,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls2036
4,5
Batman Figúrka Joker 30 cm
Figúrka – akčná, zberateľská, motív Batman, výška 30 cm, materiál plast, s pohyblivou hlavou, s pohyblivými končatinami, vhodná od 4 rokov
18,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz15167
5,0
Batman Figúrka Robin 30 cm V2
Figúrka – akčná, na hranie, motív Batman, výška 30 cm, materiál plast, s pohyblivou hlavou, s pohyblivými končatinami, vhodná od 3 rokov
15,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz21482
5,0
Batman Batmobil s figúrkou 30 cm
Figúrky – akčné postavy, na hranie, motív Batman, materiál plast, výška 30 cm, s pohyblivými končatinami, 2 figúrky v balení, vhodné od 3 mesiacov
62,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAkc01925
5,0
Batman figúrka 30 cm S6
Figúrka – figúrka, soška, na hranie, motív Batman, výška 30 cm, materiál plast, s pohyblivými končatinami, vhodná od 3 rokov
Zľavnené -6 %
14,90 € 15,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls2039
5,0
Batman Batmobile
Auto od 3 rokov, dĺžka autíčka je 42 cm
36,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAkc05242
4,2
Funko Bitty POP! DC – Batman
Figúrka – figúrka, soška, zberateľská, motív Batman, výška 2,5 cm, materiál vinyl, nepohyblivá, vhodná od 3 rokov, 4 ks v balení
15,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GMERCHf1884
5,0
Ravensburger 3D puzzle 112753 Stojan na ceruzky Batman 54 dielikov
3D puzzle – 54 dielikov v balení, téma filmy a seriály, poznáte z Batman, materiál plast, vhodné od 6 rokov
8,89 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRApv00280

Batman

Batman

V kategórii Batman máme práve teraz na Alza.sk celkom 126 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné batman Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie batman Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie batman Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii batman recenzie
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií