Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

3D Puzzle Nanostad Argentína - futbalový štadión La Bombonera

Zobraziť katalóg
3D Puzzle Nanostad Argentína - futbalový štadión La Bombonera
Odporúčaný vek od 7 rokov
Kód:  HRAa7371 Produktové číslo:  18414606827241 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

3D Puzzle Nanostad Argentína - futbalový štadión La Bombonera Predaj skončil

3D Puzzle Nanostad Argentína - futbalový štadión La Bombonera

Zostaňte doma na štadióne slávneho argentínskeho futbalového klubu Boca Juniors! Tento nádherný štadión, prezývaný La Bambonera v Španielsku, sa vyznačuje jedinečným tvarom, ktorý poskytuje jedinečnú atmosféru, úžasný futbalový zážitok a skvelú akustiku.

Táto unikátna 3D hádanka značky Nanostad je kvalitný výrobok vyrobený z polystyrénovej peny pokrytého vysokokvalitným fotopapierom. 

Kľúčové vlastnosti:

  • Futbalový štadión La Bambonera
  • Zažite radosť s rodinou
  • kvalitný materiál
  • vhodné pre deti od 7 rokov
  • puzzle sú očíslované
  • Futbalový štadión Boca Juniors
  • krásna 3D puzzle
  • nie je potrebné žiadne lepidlo ani iné nástroje
  • deti podporujú motorické zručnosti a vynaliezavosť
  • rozmery modelu: 38 × 14 × 27 cm

Jednoduchá manipulácia

Hádanka je veľmi podrobná, takže bude trvať najmenej 90 minút, ktoré môžete stráviť v rodinnom kruhu. Výhodou produktu je, že nepotrebujete žiadne lepidlo ani iné nástroje na výstavbu! Jigsaw puzzle sa do seba vzájomne zapadajú a pre jednoduchosť je každý kúsok hádanky očíslovaný. U detí ich puzzle pomáha svojimi jemnými motorickými zručnosťami a vynaliezavosťou. Užite si spolu s vašimi príbuznými radosť z vytvorenia jedinečného futbalového štadióna z Argentíny.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 3D Puzzle Nanostad Argentína - futbalový štadión La Bombonera Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 3D Puzzle Nanostad Argentina - La Bombonera fotbalový stadion.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií