Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Abb batoh - Disney Princezné Ariel

Zobraziť katalóg
Abb batoh - Disney Princezné Ariel
3,0 1 hodnotení
Školský batoh anatomický, hmotnosť 900 g, nosnosť 7 kg, rozmery 415 x 280 x 250 mm
Kód:  SUC005q Produktové číslo:  5291134059001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Abb batoh - Disney Princezné Ariel

Jedinečný anatomický školský batoh, ktorý poteší každú malú princeznú. Je extrémne ľahký - váži len 900 g. Vďaka výnimočnému patentovanému systému anatomicky tvarovaných chrbta batoh kopíruje tvar detskej chrbtice a je vhodný už od prvej triedy. Nastaviteľné polstrované ramenné popruhy spríjemňujú nosenie. Chrbát batohu je vystužená a ortopedicky tvarovaná, vďaka čomu dochádza k rovnomernému rozloženiu záťaže na celú plochu chrbta dieťaťa. 

Dno batohu je vyrobené z extrémne odolného plastu. Ten zabraňuje poškodeniu a zašpineniu spodnej časti batohu a jeho rohov, čím podstatne predlžuje životnosť celej batohu. Navyše vďaka nemu batoh drží svoj tvar a po otvorení stojí. Vaša školáčka si môže ukladať zošity a učebnice do dvoch veľkých a dvoch menších vreciek. Na bokoch nájdete dve vrecká na gumu, ktoré sú vhodné na fľašu na pitie. Rodičia určite poteší značné množstvo reflexných materiálov. K batohu sú navyše pridané 3 reflexné samolepky, ktoré je možné nalepiť na plastové dno na všetky viditeľné strany. 

kľúčové vlastnosti

  • Váži menej ako 1 kg
  • Dno batohu z veľmi odolného plastu
  • Vystužené, 6 cm široké ramenné popruhy
  • Odvetrávacie kanáliky proti prepoteniu
  • Pogumované uško na zavesenie - ľahké nosenie batohu v ruke
  • reflexné prvky
  • Vhodný od prvej triedy základnej školy

Parametre a špecifikácia

Využitie
Školské Hotovo!

Využitie

Využitie
Školské Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Abb batoh - Disney Princezné Ariel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Abb batoh - Disney Princezny Ariel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Abb Rucksack - Disney Princess Ariel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Abb Rucksack - Disney Princess Ariel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Abb hátizsák - Disney Princess Ariel.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií