AP+ nový vizuál AD homeoffice

Abrick – Adventný kalendár

Zobraziť katalóg
Abrick – Adventný kalendár
5 1 hodnotení
Herná sada – má 24 otváracích okienok, každý deň sa objavia nové postavičky, kocky a ďalšie, odporúčaný vek od 18 mesiacov
Kód:  HRAa4374 Produktové číslo:  3280250031154
Abrick – Adventný kalendár Predaj skončil

Abrick – Adventný kalendár

Spríjemnite vašim deťom čakanie na Vianoce a darujte im originálny adventný kalendár od populárneho francúzskeho výrobcu Ecoiffier. Odteraz sa môžu tešiť na Vianoce aj bez sladkostí! Kalendár Abrick má 24 otváracích okienok, za ktorými čaká vždy nejaké prekvapenie. V každom okienku sa skrýva jedna kocka zo stavebnice. Všetky kocky sú plne kompatibilné, rôzne veľkosti a tvary do seba zapadajú a môžu sa ľubovoľne kombinovať podľa fantázie. Kocky sa ľahko spájajú aj rozoberajú, ale tiež držia pevne pri sebe. Samozrejmosťou sú bezpečné oblé tvary a primeraná veľkosť. Deti si z kociek môžu vystavať rozprávkové mesto svojich snov a zároveň si precvičia svoje motorické zručnosti a posilnia vlastnú kreativitu. Preto je celý set vhodný pre deti už od 18 mesiacov.

Prekvapenie na každý deň

Vaše deti sa môžu tešiť na 24 kusov jedinečných figúrok a doplnkov. V kalendári na nich čaká Santa Claus, pani Santová, pomocný elf, ale aj sob, sane a vianočné stromčeky. Všetky figúrky a stavebné kocky vynikajú kvalitným spracovaním a pestrými farbami. Balenie zahŕňa aj rozprávkovú kulisu z kartónu.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Abrick

Adventný kalendár Abrick

Kľúčové vlastnosti

  • Doporučené pre deti od 18 mesiacov
  • Celkom 24 otváracích okienok
  • Set obsahuje 24 figúrok, stavebných kociek a doplnkov
  • Všetky kocky do seba zapadajú a je ich možné ľubovoľne skladať
  • Stavebný set rozvíja detskú motoriku, predstavivosť a kreativitu
  • Súčasťou balenia je tiež kulisa z kartónu
Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Hračka není vhodná pro dítě ve věku...
 
 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda kostky pasují např. na Lego Duplo, děkuji

Diskusia a poradňa k Abrick – Adventný kalendár
Príslušenstvo pre Abrick – Adventný kalendár Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Abrick - Adventní kalendář. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spielset Abrick - Adventskalender. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spielset Abrick - Adventskalender. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Abrick - Adventi naptár.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií