PET Aplikace

AEE TORUK AP9

Zobraziť katalóg
AEE TORUK AP9
Dron s výmennými držiakmi na akčné kamery MagiCam, GoPro, LAMAX a ďalšie, GPS, dosah diaľkového ovládača až 700 m, Li-Pol 5300 mAh batéria, až 25 minút letu, inteligentné bezpečnostné systémy, možnosť WiFi
Kód:  CH495f Produktové číslo:  6951043213367

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AEE TORUK AP9


vypnuté
 Dron AEE TORUK AP9

Dajte svojej kamere krídla

S dronom AEE TORUK AP9, ku ktorému je možné pomocou držiaka jednoducho pripojiť vašu akčnú kameru, môžete nahrávať neuveriteľné zábery z vtáčej perspektívy. Dron je vybavený inteligentnými technológiami, zaisťujúcimi jednoduchú ovládateľnosť a bezpečnosť vďaka funkciám, ako je systém automatického návratu pri strate signálu alebo vybitie batérie.


Rýchla inštruktáž

Lietanie s kvadrokoptérou TORUK AP9 nevyžaduje žiadne zdĺhavé prípravy. Stačí len pripevniť vrtule, umiestniť kameru do držiaka a vykonať kalibráciu diaľkového ovládača. Všetko je naozaj veľmi rýchle a jednoduché. Vzlietnuť a začať so záznamom letu zvládne aj úplný začiatočník.

vypnuté
 Dron AEE TORUK AP9

vypnuté
 Dron AEE TORUK AP9

Perfektné letové vlastnosti

Vďaka schopnosti lietať rýchlosťou až 20 metrov za sekundu a vzlietnuť do výšky až 500 m môžete preskúmať okolie z nebeskej vzdialenosti. Aerodynamický dizajn, ktorý prešiel náročnými testami v aerodynamickom tuneli, pomáha udržať kvadrokoptéru viac stabilnú a umožňuje tak presné ovládanie.


Systém bezpečného návratu

Zatiaľ čo v priebehu letu je TORUK AP9 skvele viditeľný vďaka vysokointenzívnym LED diódam, v prípade straty vizuálneho kontaktu alebo straty signálu diaľkového ovládača, je TORUK AP9 vybavený systémom bezpečného návratu, ktorý dokáže dron vrátiť do posledného východiskového bodu a bezpečne s ním pristáť. Toto všetko je možné vďaka GPS režimu.

vypnuté
 Dron AEE TORUK AP9

vypnuté
 Dron AEE TORUK AP9

Podpora WiFi

Ľahšie ovládanie kamery AEE MagiCam vám umožní WiFi pripojenie, vďaka ktorému môžete naživo prenášať aktuálne zábery priamo na váš smartfón či tablet prostredníctvom AEE aplikácie pre iOS a Android. Aplikáciu možno využiť na konfiguráciu parametrov kamery, kvality videí a fotografií či sledovanie aktuálneho záznamu.


Spoľahlivé diaľkové ovládanie

Ovládajte TORUK AP9 jednoducho pomocou priloženého diaľkového vysielača. Ten je vybavený dvoma krížovými joystickmi, ktoré slúžia na riadenie samotného dronu pri jeho lete. Joysticky sú vybavené tzv. neutralizáciou, teda že sa vracajú vždy späť do svojho stredu. Vďaka tomu sa nemusíte báť, že by vám TORUK AP9 uletel. Vysielač obsahuje aj 4 trojpolohové prepínače na zvolenie letového režimu.

vypnuté
 Dron AEE TORUK AP9

vypnuté
 Dron AEE TORUK AP9

Vysoká kompatibilita a stabilizácia

TORUK AP9 je vybavený základným držiakom na kamery AEE MagiCam, ktorý je kompatibilný so sériou MagiCam S series a aj druhým držiakom, určeným pre iné akčné kamery, ako sú napríklad GoPro, LAMAX a ďalšie. Celý systém uchytenia je k dronu pripevnený pomocou stabilizačného mechanizmu, ktorý znižuje vibrácie a zaručuje kvalitnejšie videozáznamy.


Dlhá výdrž batérie

TORUK AP9 je vybavený 11,1 V batériou s kapacitou 5 300 mAh, vďaka ktorej môže lietať nepretržite až 20 minút. Ak sa blíži úplné vybitie batérie, spustí sa systém svetelného aj zvukového varovania. Ak kvadrokoptéra nezaznamená vašu reakciu, nastane automatické núdzové pristátie, ktoré zabráni pádu stroja.

vypnuté
 Dron AEE TORUK AP9

Kľúčové vlastnosti

  • Držiak na kamery MagiCam S series (S71T, S71, S70, S60, S50 +) a iné akčné kamery s dvojslotovým uchytením (napr. GoPro, LAMAX), kamera nie je súčasťou balenia.
  • Dosah diaľkového vysielača až 700 m.
  • Možnosť lietania aj za mierneho vetra.
  • Vymeniteľná batéria s kapacitou 5 300 mAh s výdržou až 25 minút letu.
  • Maximálna vzletová výška 500 m.
  • Plné dobitie batérie do 2 hodín.
  • Intenzívne svietivé diódy na orientáciu v priebehu letu.

Parametre a špecifikácia

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!
Letové funkcie
GPS Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!
Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Hmotnosť
916 g Hotovo!

Let

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!
Letové funkcie
GPS Hotovo!

Kamera

Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!

Batéria

Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
916 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Dron, Batéria do drona Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky drony s GPS

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tu kameru si budu muset dokoupit?

umi to "do neceho nenarazit"? umi to "jet za ovladacem"? diky

Dobry den, mam GoPro 4 Hero a rad bych ke kamere koupil dron. Tento se mi zda vhodny - umi aktivne kameru ovladat? - zapinat, pauzovat, menit nastaveni na na dalku z ovladace, nebo musim na zemi zapnout a pak jen prenasi obraz? Diky za detaily.

Dobrý den, má tento dron držáky pro kamery GoPro Hero 4 Session? Nebo jen pro klasický rozměr outdoorových kamer(Hero 4 Black/Silver)?

Diskusia a poradňa k AEE TORUK AP9
Príslušenstvo pre AEE TORUK AP9 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AEE TORUK AP9.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií