Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Ambulancia

Zobraziť katalóg
Ambulancia
Auto – odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa7928b Produktové číslo:  ASRT8590756845298

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ambulancia

Detská kolekcia hračiek City Collection predstavuje tri autá, ktoré potrebujú k svojej každodennej ťažkej práci hrdinovia všedných dní – hasiči, záchranári a polícia. Autíčko Ambulancia je vhodné pre deti od 3 rokov. Funguje na baterky a pri hre s týmto autíčkom môžu deti zapnúť výstražné svetlá aj sirénu. Všetci ostatní vodiči tak spoznajú, že ide auto, ktoré potrebuje prednostne dôjsť do cieľa svojej cesty a naložiť pacienta v ohrození života. Zachraňovať životy túžia aj dievčatká, preto je auto určené chlapcom aj dievčatám. Autíčko Ambulancia využijú deti pri hre na vodiča, na zdravotnú sestru aj na doktora, môže byť tiež základom na mnoho dobrodružných príbehov. Dajte deťom šancu spoznať dôležitosť troch výnimočných povolaní, zaobstarajte im auto z kolekcie City Collection!

Vlastnosti auta

  • Predstavuje vozidlo ambulancie
  • Patrí do kolekcie áut City Collection
  • Je vhodné pre deti od 3 rokov
  • Funguje na batérie
  • Je možné zapnúť výstražné svetlá
  • Má zvukové efekty
  • Jeho výška je 12 cm, šírka 9 cm a dĺžka 21 cm

Ambulancia, ktorá pomáha zachraňovať životy

Krásna a realisticky vyzerajúca hračka je ako stvorená na vymýšľanie rôznych príbehov a rozvíjanie fantázie vašich detí. Skvele na nej môžete dieťaťu vysvetliť ako sa má zachovať vodič, ktorý za sebou vidí na ceste ambulanciu, alebo ako privolať v prípade potreby prvú pomoc. Dôležité ale tiež je, vštepiť dieťaťu, ako je táto práca náročná a že sa nesmie zneužívať, pretože by to mohlo stáť životy iných ľudí, ktorí ambulanciu práve potrebujú. Táto jedinečná hračka môže byť vhodnou didaktickou pomôckou, s ktorou môžete dieťaťu ukázať rôzne situácie, ktoré môžu v bežnom živote nastať. Hrajte sa so svojími deťmi a učte ich zábavnou formou!

 

 
 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Na jaké baterie funguje tento model?

Diskusia a poradňa k Ambulancia
Príslušenstvo pre Ambulancia Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ambulance. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Krankenwagen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Krankenwagen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: mentőautó.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií