BABY Annabell – Pečuj o mě

Zobraziť katalóg
BABY Annabell – Pečuj o mě
4,0 1 hodnotení
Bábika 36 cm, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa10171 Produktové číslo:  4001167794326

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BABY Annabell – Pečuj o mě

Aké je to starať sa o bábätko? To pomôže všetkým malým mamičkám od 3 rokov zistiť roztomilá bábika Annabell, ktorá je veľká 36 cm. Vyzerá ako naozajstné dieťatko a tak jej nechýba nič z toho, čo také bábätko potrebuje. Oblečená je do krásnych, ružových, mäkučkých a teplučkých dupačiek. S nimi farebne ladí aj fľaša, čiapočka a náhradné oblečenie pre prípad, že by sa stala nejaká nečakaná nehoda a bolo by potrebné ju prezliecť. Okrem toho, že sa bábätku podobá vizuálne, sa aj tak správa - pije, smeje sa, grgá, zaspáva ... S bábikou Annabell sa vaše dievčatko rozhodne nudiť nebude. Napájanie prebieha 3 AAA batériami, ktoré nie sú súčasťou balenia.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BABY Annabell – Pečuj o mě Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABY Annabell – Pečuj o mě. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Baby Annabell – Pečuj o mě. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Baby Annabell – Pečuj o mě. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BABY Annabell - Vigyázz rám.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií