Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Baggymax – 3 dielna súprava Canny Pavúk

Zobraziť katalóg
Baggymax – 3 dielna súprava Canny Pavúk
Školská súprava – obsahuje aktovku, prázdny peračník a vrecúško na cvičebný úbor alebo prezuvky, polstrované nastaviteľné popruhy na ramená s reflexnými prvkami, objem 28l, hmotnosť 900g, vonkajší rozmer 36×27×43cm
Kód:  GR487 Produktové číslo:  4047443241801

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Baggymax – 3 dielna súprava Canny Pavúk Predaj skončil

Baggymax – 3 dielna súprava Canny Pavúk

Chce váš syn robiť parádu v škole a zároveň mu chcete dopriať kvalitnú aktovku? Kúpte mu dizajnovú tašku od značky Baggymax! K aktovke s objemom 28 l dostanete ďalšie dva praktických pomocníkov s rovnakým motívom: peračník na zips vybavený 23 pútkami a vrecúškom na cvičebný úbor či prezuvky uzatvárateľný sťahovacou šnúrkou. 

Pohodlie aj výbava

Aktovka má polstrovaný chrbát z príjemného priedušného materiálu a polstrované nastaviteľné ramenné popruhy. Pre väčšiu bezpečnosť vášho dieťaťa iste oceníte vybavenosť reflexnými prvkami. Zámok disponuje odrazkou. Lepšiu stabilitu zabezpečuje plastové dno, ktoré je zároveň ochranou pred vlhkom a špinou, je ľahko umývateľné. Nastaviteľný hrudný popruh slúži pre rozloženie hmotnosti aktovky.

Bočné vrecká na fľašu alebo drobnosti sú rozšíriteľné podľa potreby, zatváranie na suchý zips. Do predného vrecka si môže dieťa dať desiatu alebo iné drobné veci. Vo vnútri predného vrecka je umiestnené vrecko uzatvárateľné na zips určené pre dôležité osobné veci: preukážku, peniaze či mobil. Zadná priehradka slúži pre ťažšie predmety, napr. knihy, učebnice. Taška je naozaj ľahká, váži len 900 g. Je vyrobená z polyesteru, rukoväť je z textilu. Možno k nej doobjednať pláštenku.

Rozmery a hmotnosť:

Taška:
36 × 27 × 43 cm
900 g

Vrecko na prezúvky:
41 × 32,5 cm
107 g

Peračník:
19,7 × 13,5 × 4 cm
127 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Baggymax – 3 dielna súprava Canny Pavúk Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Baggymax - 3 dílný set Canny Pavouk.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií