Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Bestway Hot Wheels čln

Zobraziť katalóg
Bestway Hot Wheels čln
Nafukovací čln dĺžka 112 cm, šírka 71 cm
Kód:  HRAif6927 Produktové číslo:  6942138934724 Stránky výrobcu

Bestway Hot Wheels čln

Nafukovací čln Bestway Hot Wheels s motívom auta poteší predovšetkým chlapcov, ale veľa zábavy si s ním užijú i dievčatá. Čln je vybavený volantom a chrbtovou opierkou, ktorá poskytuje skvelé pohodlie. Je vyrobený z pevného, vopred testovaného vinylu a doplnený o bezpečnostné ventily. Vystužené nafukovacie dno zaručí vašim najmenším maximálny komfort. Vďaka priehľadnému okienku v prednej časti dna môžu sledovať všetko, čo sa deje pod vodnou hladinou. V prednej časti člna je umiestnené ťažné lano so slučkou, pomocou ktorého ho môžete ľahšie ťahať. Čln je určený pre deti od veku 4 rokov. Jeho použitie sa odporúča vždy pod dohľadom dospelej osoby. S člnom Bestway Hot Wheels si vaše deti užijú veľa zábavy, či už v bazéne, na kúpalisku alebo v mori. 

Kľúčové vlastnosti nafukovacieho člna Bestway Hot Wheels

  • Nafukovací čln s motívom auta
  • Bestway Hot Wheels je vybavený volantom
  • Chrbtová opierka pre vysoké pohodlie
  • Vyrobený z pevného vinylu
  • Bezpečnostné ventily
  • Nafukovacie dno pre maximálny komfort
  • V prednej časti dna priehľadné okienko
  • Ťažné lano
  • Bestway Hot Wheels určený pre deti od 4 rokov
  • Farebné vyhotovenie: modro-čierno-oranžové

Rozmery:
112 × 71 cm

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bestway Hot Wheels čln Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bestway Hot Wheels člun. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bestway Hot Wheels Schlauchboot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bestway Hot Wheels Schlauchboot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bestway Hot Wheels csónak.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií