PET AD homeoffice

Brio 30200 Ťahacia žirafa

Zobraziť katalóg
Brio 30200 Ťahacia žirafa
Stavebnica určené pre chlapcov a dievčatá, odporúčaný vek od 1 rokov
Kód:  HRAif7705 Produktové číslo:  7312350302004 Stránky výrobcu
Brio 30200 Ťahacia žirafa Predaj skončil

Brio 30200 Ťahacia žirafa

Hračky aj pre našich najmenších – také sú ťahacie hračky značky Brio. Ťahacia kamarátka v tvare malej roztomilej žirafy je vyrobená z bukového dreva, a čím rýchlejšie s ňou dieťa ide, tým rýchlejšie sa hračka pohybuje. Žirafa Brio navyše pri pohybe veselo hýbe svoju hlavičkou. Ťahacia hračka je vhodná pre deti od 12 mesiacov a je maximálne bezpečná. Značka Brio totiž veľmi dbá na zdravotnú nezávadnosť všetkých svojich produktov. S ťahacou hračkou Brio si vaše dieťatko užije nielen veľa zábavy, ale hračka tiež podporuje samostatný aktívny pohyb dieťaťa. 

Kľúčové vlastnosti stavebnice Brio 30200 Ťahacia žirafa

  • Drevená stavebnica značky Brio
  • Ťahacia hračka je v tvare žirafy
  • Žirafa pri pohybe hýbe hlavičkou
  • Rozmery hračky sú 20 × 10 × 11 cm
  • Brio Žirafa je vhodná pre deti od 12 mesiacov
  • Stavebnica je zdravotne nezávadná
  • Podporuje samostatný aktívny pohyb dieťaťa

Brio – drevená klasika

Hračky značky BRIO sú vyrábané z tvrdého bukového dreva ťaženého v trvalo udržateľných lesoch. Niektoré produkty BRIO sú doplnené aj inými materiálmi, ktoré podporujú celkový príjemný vzhľad hračiek a pomáhajú k lepšej funkčnosti. BRIO veľmi dbá na zdravotnú nezávadnosť hračiek, a preto sú všetky produkty tejto značky bezpečné. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Brio 30200 Tahací žirafa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Brio 30200 Giraffe zum Nachziehen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Brio 30200 Giraffe zum Nachziehen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Brio 30200 Vonzó zsiráf.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií