AD homeoffice AD homeoffice

Bugatti Chiron – červené

Zobraziť katalóg
Bugatti Chiron – červené
4,0 1 hodnotení
Elektrické auto pre deti vhodné pre dievčatá aj chlapcov, nosnosť do 35kg, rozmery auta: 108cm×60cm×43cm, hmotnosť auta: 22kg, maximálna rýchlosť: 6km/h, dĺžka jazdy na jedno nabitie: 2h, celkový výkon motorov: 70W, potrebné dokúpiť 2ks batérií typu AAA, vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAif13841 Produktové číslo:  8586019941470

Bugatti Chiron – červené

Jedno z najrýchlejších športových áut pre náročných. Mať vlastné Bugatti bude splneným snom pre veľkých i malých vodičov a vodičky. Exkluzívne autíčko Bugatti Chiron červenej farby je vybavené originálnymi znakmi a logom značky. Vďaka celkovému dizajnu a skvele prepracovaným detailom s originálnymi chrómovanými doplnkami pôsobí reálne ako skutočné Bugatti. Jednomiestne autíčko so zvukovými a svetelnými efektmi zvláda jazdu na najrôznejších povrchoch. Zadné kolesá na odpruženej náprave sú poháňané dvoma motormi. Auto má kožené sedadlo vybavenú nastaviteľným bezpečnostným pásom. Vďaka funkcii plynulého a pomalého rozjazdu a diaľkovému ovládaču novej generácie je Bugatti Chiron vhodné aj pre menšie deti. Odporúčaný vek je od 3 rokov.

Kľúčové vlastnosti detského elektrického auta Bugatti Chiron – červené

  • Reálne pôsobiaci licencovaný model exkluzívneho športového automobilu
  • Detské elektrické auto Bugatti Chiron s 2,4 GHz diaľkovým ovládačom
  • Ovládač novej generácie pre bezpečnú jazdu
  • Umožňuje spárovanie s konkrétnym autíčkom
  • S núdzovou brzdou, ktorá vypne všetky jazdné funkcie
  • Ovládač umožňuje zmeniť rýchlosť autíčka aj počas jazdy
  • Detské elektrické autíčko s unikátnymi otváracími dverami
  • S odpruženými nápravami a prednými a zadnými LED svetlami
  • S dvoma motormi poháňajúcimi zadné kolesá
  • Má tri rýchlosti a spiatočku, s pomalým rozjazdom bez trhnutia
  • S konektorom na USB a SD kartu
  • Detské autíčko Bugatti Chiron s ukazovateľom stavu a nabitia batérie
  • S mäkkými EVA kolesami, koženým sedadlom a bezpečnostným pásom

Bezpečná jazda s diaľkovým ovládačom novej generácie

Elektrické autíčko Bugatti Chiron má 2,4 GHz diaľkové ovládanie novej generácie. To umožňuje spárovanie tohoto ovládania s konkrétnym autíčkom. Nebude už teda dochádzať k rušeniu signálu v prípade spanilej jazdy viacerých áut. Pre prípadné nečakané udalosti na ceste a maximálnu kontrolu dospelého nad vozidlom je ovládanie vybavené núdzovou brzdou. Tá vypne všetky jazdné funkcie auta. Opätovným stlačením brzdy uvediete autíčko opäť do prevádzky. Ďalšou funkciou pre vyššiu bezpečnosť je možnosť nastavenia rýchlosti na diaľkovom ovládači, a to aj počas jazdy. Nastavená rýchlosť je na ovládači zobrazená.

Skoro ako skutočné auto

Elektrické autíčko Bugatti Chiron má zadné kolesá poháňané dvoma 12 V motormi, každý s výkonom 35 W. Vďaka mäkkým EVA kolesám zvládne auto bez väčších problémov jazdu na hrboľatom i hladkom povrchu. Energiu mu dodáva 12 V/7 Ah batéria. Rovnako ako naozajstné auto, aj toto elektrické autíčko Bugatti Chiron svieti, trúbi a prehráva hudbu. Predné a zadné LED svetlá s originálnou optikou sa zapínajú na palubnej doske. Azda každý vodič počúva pri jazde hudbu, preto je autíčko vybavené konektorom na USB a SD kartu, aby si malý vodič mohol zaspievať svoje obľúbené pesničky. Rovnako ako naozajstné Bugatti Chiron aj toto elektrické autíčko má unikátne otváranie dverí pomocou vzpery smerom nahor.

Praktické vlastnosti pre radosť z jazdy

Veľmi praktickou vlastnosťou detského elektrického autíčka Bugatti Chiron je digitálny ukazovateľ stavu a nabitia batérie. Vďaka tomu vás autíčko nikdy neprekvapí vybitou batériou uprostred naplánovanej trasy. Má tri rýchlosti vpred a spiatočku. Vďaka nastaveniu nižšej rýchlosti je autíčko vhodné aj pre menšie deti. Ďalším zlepšením je pomalý a plynulý rozjazd autíčka. Bez nepríjemného trhnutia pomaly pridáva rýchlosť, kým nedosiahne nastavený limit. Usadené v koženom sedadle a pripútané bezpečnostným pásom si deti budú želať, aby sa jazda nikdy neskončila.

Prevádzka a nabíjanie

Doba prevádzky autíčka Bugatti Chiron sa pohybuje medzi 2 až 3 hodinami v závislosti od terénu a hmotnosti dieťaťa. Nabíjanie batérie trvá 5 až 8 hodín. Okrem dobíjania a umývania nevyžaduje autíčko žiadnu ďalšiu údržbu.

Hmotnosť:
22 kg

Nosnosť:
35 kg

Rýchlosť:
3 – 6 km/h

Diaľkové ovládanie:
S párovaním na konkrétne autíčko
S núdzovou brzdou
2,4 GHz

Pohon:
2× 12 V/35 W

Batérie:
Auto: 12 V/7 Ah
Ovládač: 2× AAA (nie je v balení)

Nabíjačka:
Z 220 V na 12 V/1 000 mA

Doba nabíjania:
5 – 8 hodín

Doba jazdy (podľa terénu a hmotnosti dieťaťa):
2 – 3 hodiny

Rozmery auta (d × š × v):
108 × 60 × 43 cm

Materiál kolies:
Mäkké EVA

Obsah balenia:
1× autíčko
1× diaľkové ovládanie
1× adaptér s indikátorom
1× manuál

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry chtela bych se zeptat, jak se prepina na dalkovy ovladac?

Diskusia a poradňa k Bugatti Chiron – červené
Príslušenstvo pre Bugatti Chiron – červené
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bugatti Chiron - červené. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bugatti Chiron - piros.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií