Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Captain America merch

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Vhodné od
4 rokov
14 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Captain America

Steve Rogers alias Captain America túži vstúpiť do armády, ale kvôli jeho nízkej a vychudnutej postave je odmietnutý. Podstúpi experiment na zdokonalenie fyzickej zdatnosti, vďaka ktorému sa zrodí vlastenecký Supervojak bojujúci proti nacistom v druhej svetovej vojne. Stane sa vašou ozdobou kľúčenka alebo tričko Captain America?

Pokračovať

Captain America – skutočne neohrozený hrdina

Captain America využíva na rozdiel od nadprirodzených schopností svojich spojencov iba svoje reflexy, silu a taktické uvažovanie. So svojím ikonickým okrúhlym štítom s americkými farbami bojuje Captain America proti nacistom, teroristom, rôznym mimozemským netvorom a vlastne proti akýmkoľvek iným nepriateľom ohrozujúcim ľudstvo.

Tričko Captain America si obľúbia všetci milovníci Avengers

Ste fanúšikom Steva Rogersa a milujete filmy Avengers? Urobte si radosť a kúpte si štýlové tričko Captain America. S originálnym motívom komiksového superhrdinu zažiarite na každom premietaní filmu Avengers.

Figúrka Captain America vás prevedie množstvom akčnej zábavy

Máte doma malých milovníkov komiksu Avengers, ktorí nedajú dopustiť ani na Avengers filmy? Kúpte im obľúbeného hrdinu, s ktorým zažijú množstvo nových dobrodružstiev. Figúrka Captain America rozšíri ich zbierku ďalšou odvážnou postavičkou, ktorá pre nich bude na záchranu sveta nevyhnutná.

Poznáte už celú partiu Avengers? Zistite, ako silný je zelený Hulk alias Bruce Banner, asgardský vládca bleskov Thor a ďalší hrdinovia.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
17 položiek

Captain America merch

V kategórii Captain America merch máme práve teraz na Alza.sk celkom 17 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné captain America merch Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie captain America merch Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii captain America merch recenzie
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií