AP+ nový vizuál Aplikace

Cars 3 Mini auta Radiatorsprings

Zobraziť katalóg
Cars 3 Mini auta Radiatorsprings
Auto pre chlapcov, odporúčaný vek od 3 rokov, kov
Kód:  HRAif6416d Produktové číslo:  ASRT0887961557596

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cars 3 Mini auta Radiatorsprings

Mini Autá zo série Radiatorsprings sú verné kópie hrdinov zo známeho filmu Autá 3 od Disney Pixar. Urobia radosť všetkým malým fanúšikom týchto automobilových príbehov. Kovové mini autíčka sú kvalitne spracované, v žiarivých farbách a so všetkými detailmi, presne ako vo filme. Balenie obsahujetri autíčka, ktoré sú súčasťou zberateľskej série. Zozbierajte ich všetky a deti si potom môžu opakovane prehrávať svoje obľúbené scény z filmu alebo organizovať svoje vlastné závody a zažívať stále nové dobrodružstvá. Vďaka kompaktnej veľkosti sa Radiatorsprings Mini Autá stanú nerozlučnými spoločníkmi na hru vašich detí takmer kdekoľvek. Hračka je vhodná pre deti od troch rokov. V súčasnej chvíli si nie je možné bohužiaľ vybrať konkrétne balenie. Sada bude odoslaná podľa aktuálnych skladových zásob.

Kľúčové vlastnosti mini áut Radiatorsprings z Cars 3

  • Traja hrdinovia z filmu Autá 3 v jednom balení
  • Mini Autá Radiatorsprings sú dokonale spracované podľa filmovej predlohy
  • Nenáročná veľkosť umožní okamžitú hru kdekoľvek
  • Súčasť unikátnych zberateľských sád
  • Cars 3 mini autá Radiatorsprings sú vhodné pre deti od 3 rokov

Rozmery auta:
3 × 4 × 2 cm


Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Dĺžka autíčka
4 cm Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Autíčka

Dĺžka autíčka
4 cm Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, da se vybrat kterou z těch dvou sad chci?

Dobrý den, měla bych o sadu zájem, ale pouze pokud je součástí auto Burák. U zboží máte dvě fotografie sady, kde pokaždé zmiňované auto je. Pokud jsou skutenčně obě vyobrazené sady skladem, měla bych o obě zájem. Pokud auto Burák není součástí této sady, ale je v jiné (ve verzi mini), dejte prosím vědět. Předem děkuji!

Diskusia a poradňa k Cars 3 Mini auta Radiatorsprings
Príslušenstvo pre Cars 3 Mini auta Radiatorsprings Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cars 3 Mini auta Radiatorsprings. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Autos 3 Mini Autos Radiatorsprings. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Autos 3 Mini Autos Radiatorsprings. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Verdák 3 Mini autók Radiatorsprings.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií