Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Cars 3 Príves Jacksona Storma

Zobraziť katalóg
Cars 3 Príves Jacksona Storma
Auto – odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAjd0309 Produktové číslo:  0887961460629 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cars 3 Príves Jacksona Storma

Pamätáte na príves hlavného záporáka Jacksona Storma z obľúbeného animovaného filmu Disney Autá 3? Tak práve ten sa teraz dostáva do všetkých detských izbičiek, kde sa s ním vaše ratolesti od 4 rokov môžu do sýtosti vyhrať. Filmovému hrdinovi akoby z oka vypadol. Je vyrobený z kvalitného, odolného a zdravotne neškodného materiálu garantujúceho dlhodobé a spokojné používanie. Na prvý pohľad zaujme precíznym spracovaním vyhotoveným do tých najmenších detailov a skutočne autentickým dizajnom. 

Kľúčové vlastnosti prívesu Jacksona Storma

  • Obľúbení hrdinovia animovaného filmu Cars 3
  • Autentický dizajn
  • Precízne a detailné spracovanie
  • Z kvalitného, odolného a zdravotne neškodného materiálu
  • Odporúčaný vek od 4 rokov

Parametre a špecifikácia

Poznáte z
Cars Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Cars Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, součástí asi není samotný Jackson Storm, ze?

Diskusia a poradňa k Cars 3 Príves Jacksona Storma
Príslušenstvo pre Cars 3 Príves Jacksona Storma Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cars 3 Přívěs Jacksona Storma. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cars 3 Přívěs Jacksona Storma. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cars 3 Přívěs Jacksona Storma. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Verdák 3 Storm Jackson tréler.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií