Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Čert Hubert 15cm

Zobraziť katalóg
Čert Hubert 15cm
4,7 8 hodnotení
Plyšová hračka –
Kód:  HRA1350a Produktové číslo:  8590121490849

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Čert Hubert 15cm

Čert Hubert 15 cm je roztomilá hovoriaci hračka, ktorá Vaše deti pobaví. Čertík v klasickej červeno-čiernej farbe vie rozprávať veľa pravých čertovských riekaniek a zvukov. Táto plyšová hračka je vhodná na maznanie, rovnako ako na perfektné pobavenie detí i rodičov. Súčasťou tejto zaujímavej hračky sú vymeniteľné batérie. Pre zvýšenú hygienu je možné čertíka bez problémov vyprať, je len potrebné vopred vybrať zvukový modul. Túto veselú hračku si Vaše dieťa tak obľúbi, že ju bude chcieť mať neustále po ruke.

Rozmer:
15 cm

Odporúčaný vek:
Od 3 rokov
 

Parametre a špecifikácia

Typ
Klasický Hotovo!

Typ

Typ
Klasický Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Čert Hubert 15cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Čert Hubert 15cm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Teufel Hubert 15cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Teufel Hubert 15cm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ördög Hubert 15 cm.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií