Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Charm U - Základná sada (1/4)

Zobraziť katalóg
Charm U - Základná sada (1/4)
Herná sada s náramkom, prívesky a samolepky
Kód:  HRAa10767 Produktové číslo:  8594054915318
Charm U - Základná sada (1/4) Predaj skončil

Charm U - Základná sada (1/4)

Krásný stylový dárek pro dívky, které se rády zdobí? To je nový set Charm U. V této sadě najdete náramek a k němu 5 různých přívěsků, které si malá slečna může sama na náramek věšet podle nálady. Vybere si jen ten nejkrásnější a nebo si navěsí všechny najednou? To už nechte na ní. I ty nejmenší dívky chtějí vypadat krásně a tento náramek jim v tom báječně pomůže. Navíc u sady najde ještě pět dalších samolepek v podobném designu jako jsou přívěsky, kterými si může označit např. svůj sešit, aby vše ladilo, jak má.

Obsah sady:

  • Náramek
  • 5 různých přívěsků
  • Stylové samolepky

Upozornění:
Nevhodné pro děti do 3 let. Nebezpečí spolknutí a udušení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Charm U - Základná sada (1/4) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Charm U - Základní sada (1/4). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Charm U - Basis-Set (1/4). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Charm U - Basis-Set (1/4). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Játék- Charm U - alapkészlet.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií