P&G MS v hokeji_CZ

Chuggington – súprava koľají 16ks

Zobraziť katalóg
Chuggington – súprava koľají 16ks
Príslušenstvo k vláčikodráhe – odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  QBM011n Produktové číslo:  796714569024
Chuggington – súprava koľají 16ks Predaj skončil

Chuggington – súprava koľají 16ks

Chuggington – súprava koľají 16 ks je súprava vhodná najmä pre tých, ktorí si už užívajú spoločnosti svojich malých obľúbených hrdinov a radi by si svoju zbierku rozšírili. Súprava obsahuje 16 kusov drevených koľají, medzi ktorými nájdete rovné koľaje, zákruty aj výhybky. Chuggington je neobyčajné miesto, kde sú jedinými dopravnými prostriedkami zvláštne hovoriace vlaky, ktoré majú rozum a nepotrebujú žiadneho rušňovodiča.

Hlavnými rozprávkovými hrdinami sú dieselové mašinky Wilson, Bruno a elektrická mašinka Koko. Ich príbehy prinášajú pre vaše deti veľa srandy, dobrodružstva, zábavy, ale aj zaujímavého poučenia. Konštrukcia mašinky je drevená a má plastové kolieska. Vďaka magnetom sa dá ľahko spájať s ostatnými mašinkami. Je kompatibilný s Tomášovou vláčkovou dráhou a aj s niektorými ďalšími drevenými vláčikovými dráhami. Vláčiky sú jedny z najobľúbenejších hračiek už od dávnych čias. Doprajte svojmu dieťaťu, aby rozvíjalo svoju fantáziu práve s touto krásnou hračkou.

Odporúčaný vek:
Od 3 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Chuggington – súprava koľají 16ks
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Chuggington - Sada kolejí 16ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Chuggington Zugzubehör - Gleissatz, 16tlg. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Chuggington Zugzubehör - Gleissatz, 16tlg. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Chuggington - sínkészlet 16 darab.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií