PET AD homeoffice

Chuggington - Set s mostom a tunelom

Zobraziť katalóg
Chuggington - Set s mostom a tunelom
Vláčik odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa5255 Produktové číslo:  796714542294
Chuggington - Set s mostom a tunelom Predaj skončil

Chuggington - Set s mostom a tunelom

Pokud si vaše dítě hraje rádo s mašinkami, je pro něj tato vláčkodráha ideální dárek. K celé dráze dostanete navíc mašinku Bruno. Bruno je spolehlivá a silná mašinka, nemá problém uvézt i ty nejtěžší náklady. Také je rozumný, každý úkol si nejdříve pořádně promyslí a naplánuje. Je to výborná příležitost jak založit svoji sbírku Chuggington. 

Klíčové vlastnosti

  • Doporučený věk od 3 let.
  • Lze sestavit 2 různé dráhy.
  • Součástí balení je mašinka Bruno.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, můžete mi prosím zjistit rozměry sestavené dráhy? Pokud bych tuto koupila a chtěla dokupovat další komponenty, jaké označení musí mít. Děkuji Paluvová

Začátek chatu 2 tis. lidem se to líbí Maloobchodní společnost 13:27 Dobrý den, chtěla bych si u Vás objednat vláčkodráhu Chuggington, ale na začátku popisu máte napsané, že je k tomu vláček Bruno a na konci je psané, že balení obsahuje mašinku Koko. Prosila bych o upřesnění abych věděla jakou mašinku mám objednat navíc a neměla dvě stejné. Děkuji

Diskusia a poradňa k Chuggington - Set s mostom a tunelom
Príslušenstvo pre Chuggington - Set s mostom a tunelom
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Chuggington – Set s mostem a tunelem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Chuggington - Stellen Sie die Brücke und Tunnel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Chuggington - Stellen Sie die Brücke und Tunnel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Chuggington - Híddal és alagúttal.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií