AD homeoffice AD homeoffice

Chuggington - Set staré mesto

Zobraziť katalóg
Chuggington - Set staré mesto
Vláčik – odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa591 Produktové číslo:  796714542232
Chuggington - Set staré mesto Predaj skončil

Chuggington - Set staré mesto

Staré mesto je ďalší hrací set určený pre obľúbené kovové vláčiky Chuggington. S touto súpravou si vaša ratolesť môže vytvoriť tri veselo farebné dráhy, buď podľa návodu, či podľa svojej fantázie. Súčasťou setu je aj vláčik Koko.

Chuggington je neobyčajné miesto, kde sú jedinými dopravnými prostriedkami zvláštne hovoriace vlaky, ktoré majú rozum a nepotrebujú žiadneho rušňovodiča. Hlavnými rozprávkovými hrdinami sú dieselové vláčiky Wilson a Bruno a elektrická Koko. Ich príbehy prinášajú vašim deťom veľa zábavy, dobrodružstvo, ale aj zaujímavé poučenie.

Parametre a špecifikácia:

Kompatibilita:
Kovové vláčiky Chuggington

Obsah balenia:
Set Staré mesto
Vláčik Koko

Odporúčaný vek:
3+

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Chuggington - Set staré mesto
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Chuggington - Set staré město. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Chuggington - Set Altstadt. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Chuggington - Set Altstadt. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Chuggington - Óváros készlet.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií