Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Coleman Salida rectangular

Zobraziť katalóg
Coleman Salida rectangular
Spacák pre deti - s teplotným určením +8°C. Komfort, dievčenský
Kód:  SPTkn0522 Produktové číslo:  3138522071516
Coleman Salida rectangular Predaj skončil

Coleman Salida rectangular

Štýlový detský spací vak poteší najmä mladé slečny. Očarujúci dizajn a sýta fialová farbička nadchne každé dievča. Vovnútri nájdete vnútorné vrecko, ktoré skvelo poslúži na uschovanie cenností či drobných detských hračiek. Určený je pre nocľažníkov s výškou do 140 cm. Pri rozopnutí obvodového zipsu rozložíte spací vak na deku. Tá vám ľahko poslúži doma aj na výletoch. Teplotné určenie: Komfort + 8 ° C, Limit + 3 ° C, Extrém -10 ° C. Samozrejmosťou je dodanie v kompresnom obale. 

Kľúčové vlastnosti

  • Vnútorný materiál: polyester 185T
  • Vnútorný materiál: plain polyester 185T
  • Konštrukcia: jednovrstvová 1×400 g/m2
  • Veľkosť 167cm × 66cm × 45cm

Jedinečné vlastnosti

Dekový spací vak vás ohromí niekoľkými výnimočnými vlastnosťami. Jednou z nich je najmä zaistenie pohodlia a uchovanie perfektných tepelných vlastností. Izolácia Coletherm 700g je dostatočne komfortná. Pohodlie pri zaľahnutí aj tepelný komfort zaistí manžeta goliera. Úniku tepla zabraňuje tiež thermolock krycia léga, ktorá je umiestnená po celej dĺžke zipsu. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Coleman Salida rectangular
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Coleman Salida rectangular. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Coleman rechteckigen Salida. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Coleman rechteckigen Salida. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Coleman Salida rectangular.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií