Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza dny mini Velikonoce

Pripojte kocku - pastel

Zobraziť katalóg
Pripojte kocku - pastel
Stavebnica 57 častí, počet modelov 20, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa9395 Produktové číslo:  4741540016255 Stránky výrobcu

Pripojte kocku - pastel

Zábavná a kreatívna sada, pomocou ktorej môžu vaše deti produkovať až 20 rôznych položiek . Napríklad veci, ktoré deti poznajú z každodenného života, môžu byť vytvorené. Súprava má farebný dizajn, ktorý ocenia najmä najmenší. Vysokokvalitný dizajn zaisťuje dlhotrvajúcu životnosť aj pri častom používaní. 

Kľúčové vlastnosti

  • Zábavná detská súprava
  • Rozvinú fantáziu a jemné motorické zručnosti vašich detí
  • Je možné zostaviť až 36 rôznych modelov
  • Naučia sa učiť a pamätať farby a tvary
  • Kvalitné spracovanie

Jednoduchá manipulácia

Väčšina častí každého modelu je ľahké otáčať, takže je to s touto sadou veľmi zábavné. Balenie pozostáva z blokov, hranolov, plastových konektorov a trubíc. Vychutnajte si tie najmenšie a dajte im túto originálnu hračku, ktorá je tak strach!

Táto hračka je v súlade so smernicou Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetkých zákonných noriem v súlade s českými právnymi predpismi. Samozrejme, existuje vyhlásenie CE o zhode.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pripojte kocku - pastel
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Connect a Cube - Pastel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Connect a Cube - Pastel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Connect a Cube - Pastel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Connect a Cube kocka építőjáték - Pasztell.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií