AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

CoocaZoo CarryLarry 2 Spiky Pyramid

Zobraziť katalóg
CoocaZoo CarryLarry 2 Spiky Pyramid
5 1 hodnotení
Školský batoh – vhodný pre deti od 3. ročníka ZŠ, výškovo nastaviteľný chrbát, odnímateľný bedrový pás, objem 30l
Kód:  HRAif0899 Produktové číslo:  4047443305961 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CoocaZoo CarryLarry 2 Spiky Pyramid

Školský batoh je dôležitou súčasťou výbavy každého študenta. Po veľkú časť dňa nosia školáci batoh plný učebníc, desiaty a iných vecí zaťažujúcich ich chrbticu, a práve preto je dobré vybrať kvalitný batoh, ktorý sa im bude pohodlne nosiť. Školský batoh CoocaZoo CarryLarry 2 je vhodný pre deti od 3. triedy základnej školy.

Ideálne pre školákov

  • Výškovo nastaviteľný chrbát pre správny vývoj dieťaťa
  • Využitie nielen v škole, ale aj pri iných športových a voľnočasových aktivitách
  • Čalúnenie chrbta z penového Air Mash materiálu
  • Reflexné prvky
  • Dve vrecká na uloženie kníh a iných dokumentov až do veľkosti A4
  • Čalúnená kapsa na notebook až do veľkosti 15,6''

Doprajte chrbtu to najlepšie

Chrbát batohu je výškovo nastaviteľný a ergonomicky sa prispôsobí veľkosti chrbta. Samotné čalúnenie chrbta je potom vyrobené z kvalitného penového materiálu Air Mash, ktorý zabezpečí pohodlné nosenie a správnu cirkuláciu vzduchu. Rovnako ako chrbát batohu, tak i čalúnené popruhy môžete individuálne nastaviť a zaistiť tak zdravý vývoj chrbta dieťaťa. Obsahuje tiež nastaviteľný a odnímateľný hrudný popruh so zarážkou proti vyvlieknutiu a nechýba tu ani odnímateľný bedrový pás.

Veľa vreciek na uloženie všetkých vecí

Batoh je tiež vybavený reflexnými prvkami po všetkých stranách batohu, vďaka ktorým bude vaše dieťa vidieť aj za zhoršenej viditeľnosti. Navyše vpredu nájdete reflexné pásky, za ktoré sa dá pripnúť blikačka v prípade jazdy na bicykli. Medzi ďalšiu výbavu batohu patria značkové a vodoodolné zipsy YKK, pevné čalúnené dno, dve veľké vrecká na knihy, zošity a zložky veľkosti A4, čalúnené vrecko na notebook až do veľkosti 15,6'', vrecko s organizérom na doklady, písacie potreby a kľúče, ďalej tiež vrecko na desiatový box, dve bočné sieťované vrecká na pitie a tajná kapsa na zadnej strane batohu.

Parametre a špecifikácia

Využitie
Školské Hotovo!

Využitie

Využitie
Školské Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, da se sehnat prsní pásek k batohu CoocoaZoo Pyramid? Koupila jsem zde, ale syn pravou pulku ztratil. Druha se neda vytahnout, tak nevim, jestli je to duvod k reklamaci?? Nerada bych batoh nekam posilala. Dekuji za odpoved Lenka

Diskusia a poradňa k CoocaZoo CarryLarry 2 Spiky Pyramid
Príslušenstvo pre CoocaZoo CarryLarry 2 Spiky Pyramid Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CoocaZoo CarryLarry 2 Spiky Pyramid. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schulrucksack CoocaZoo CarryLarry 2 Spike Pyramid. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schulrucksack CoocaZoo CarryLarry 2 Spike Pyramid. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CoocaZoo CarryLarry 2 Spiky Piramis.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií