AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Coocazoo CarryLarry2 Solid Berryman

Zobraziť katalóg
Coocazoo CarryLarry2 Solid Berryman
Školský batoh – pre deti od 3. triedy ZŠ, priedušné čalúnenie chrbta, zipsy YKK, reflexné prvky, pevné dno, hmotnosť 900g, objem 30l
Kód:  HRAif9287 Produktové číslo:  4047443340894 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Coocazoo CarryLarry2 Solid Berryman Predaj skončil

Coocazoo CarryLarry2 Solid Berryman

Batoh Coocazoo CarryLarry2 je výbornou voľbou pre každého školáka. Ide o pohodlný a štýlový batoh do školy, ktorý rešpektuje zdravý rast a vývoj detí. Je vhodný pre deti od 3. triedy ZŠ. Má priedušné čalúnenie chrbta pre komfortné nosenie a ramenné popruhy bez švov, ktoré nerežú do ramien a zároveň veľmi dobre i pevne sedia. Odpojiteľný bedrový i hrudný pás umožňujú ideálne rozloženie váhy batohu. Prepracovaný systém úložných priestorov ponúka ako pohodlné uloženie všetkých školských pomôcok, tak aj ich prehľadnú organizáciu. Pre vyššiu bezpečnosť detí na cestách do školy je batoh opatrený reflexnými prvkami. Moderný motív Solid Berryman určite zaujme každé dieťa.

Coocazoo CarryLarry2 splní všetky očakávania detí i rodičov

  • Batoh do školy aj na voľnočasové aktivity, vhodný pre deti od 3. triedy ZŠ
  • Priedušné čalúnenie chrbta z penového materiálu Air Mash pre komfortné nosenie a pre optimálnu cirkuláciu vzduchu
  • Ramenné popruhy s reflexnými prvkami v tvare S bez švov
  • Nastaviteľný a odpojiteľný hrudný popruh so zarážkou proti vyvlieknutiu, odpojiteľný bedrový popruh a bočné sťahovacie popruhy
  • Pevné čalúnené dno, čalúnená rukoväť a pútko na zavesenie batohu
  • Reflexný pásik na prednej strane batohu pre pripnutie blikajúceho svetla
  • Prepracovaný systém členenia vnútorného priestoru
  • Vodoodpudivé značkové zipsy YKK
  • Kompatibilný s doplnkovým radom MatchPatch
  • Materiál: 100 % polyester
  • Motív: Solid Berryman

Prepracovaný systém vreciek a úložných priestorov

Aby mala každá vec svoje miesto, je batoh Coocazoo CarryLarry2 s motívom Solid Berryman vybavený premysleným systémom vreciek. Hlavný priestor je delený na dve časti, ktoré poskytujú dostatok miesta pre knihy a zložky až do veľkosti A4. Notebook s maximálnou uhlopriečkou 15,6" sa pohodlne zmestí do vnútornej čalúnenej priehradky a všitý organizér s karabínkou na kľúče sa výborne hodí na doklady i písacie potreby. V priestrannom prednom vrecku nájde svoje miesto väčší peračník alebo desiatový box. Dve bočné vrecká (uzavreté na zips) sú ideálne na všetko, čo je potrebné mať rýchlo pri ruke, ako je napríklad fľaša na pitie. V zadnej časti batohu je navyše všité tajná vrecko.

Parametre a špecifikácia

Využitie
Školské Hotovo!

Využitie

Využitie
Školské Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Coocazoo CarryLarry2 Solid Berryman Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Coocazoo CarryLarry2 Solid Berryman. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Coocazoo CarryLarry2 Solid Berryman. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Coocazoo CarryLarry2 Solid Berryman. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Coocazoo CarryLarry2 Solid Berryman.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií