AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

CoocaZoo EvverClevver 2 Melange A Trois Navy

Zobraziť katalóg
CoocaZoo EvverClevver 2 Melange A Trois Navy
Školský batoh – vhodný pre deti od 3. triedy ZŠ, výškovo nastaviteľný chrbát, odnímateľný bedrový pás, objem 30l
Kód:  HRAif0861 Produktové číslo:  4047443285683 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CoocaZoo EvverClevver 2 Melange A Trois Navy Predaj skončil

CoocaZoo EvverClevver 2 Melange A Trois Navy

Školský batoh je dôležitou súčasťou výbavy každého študenta. Školáci nosia batoh plný učebníc, desiaty a iných vecí podstatnú časť dňa. A preto je dôležité vybrať kvalitný batoh, ktorý sa bude pohodlne nosiť. Školský batoh CoocaZoo EvverClevver 2 je vhodný pre deti od 3. triedy základnej školy.

Ideálny pre školákov

  • Výškovo nastaviteľný chrbát, pre správny vývoj dieťaťa
  • Využitie nielen v škole, ale aj pri iných športových a voľnočasových aktivitách
  • Vystuženie chrbta z penového Air Mash materiálu
  • Reflexné prvky
  • Dve vrecká na uloženie kníh a iných dokumentov až do veľkosti A4
  • Vystužené vrecko na notebook až do veľkosti 15,6''

Doprajte chrbtu to najlepšie

Chrbát batohu je výškovo nastaviteľný a ergonomicky sa prispôsobí veľkosti chrbta. Samotné vystuženie chrbta je potom vyrobené z kvalitného penového materiálu Air Mash, ktorý zabezpečí pohodlné nosenie a správnu cirkuláciu vzduchu. Rovnako ako chrbát batohu, tak i vystužené popruhy môžete individuálne nastaviť a zaistiť tak zdravý vývoj chrbta dieťaťa. Obsahuje tiež nastaviteľný a odnímateľný hrudný popruh so zarážkou proti vyvlieknutiu a nechýba tu ani odnímateľný bedrový pás.

Veľa vreciek na uloženie všetkých vašich vecí

Batoh je tiež vybavený reflexnými prvkami na všetkých stranách batohu, vďaka ktorým bude vaše dieťa vidno aj za zhoršenej viditeľnosti. Navyše vpredu nájdete reflexné pásky, na ktoré sa dá pripnúť varovné svetlo v prípade jazdy na bicykli. Medzi ďalšiu výbavu batohu patria značkové a vodoodolné zipsy YKK, pevné vystužené dno, dve veľké vrecká na knihy, zošity a dokumenty veľkosti A4, vystužené vrecko na notebook až do veľkosti 15,6'', vrecko s organizérom na doklady, písacie potreby a kľúče, ďalej tiež vrecko na desiatový box, dve bočné sieťované vrecká na fľašky s vodou a tajné vrecko na zadnej strane batohu.

 

Parametre a špecifikácia

Využitie
Školské Hotovo!

Využitie

Využitie
Školské Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CoocaZoo EvverClevver 2 Melange A Trois Navy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CoocaZoo EvverClevver 2 Melange A Trois Navy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CoocaZoo EvverClevver 2 Melange A Trois Navy. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CoocaZoo EvverClevver 2 Melange A Trois Navy. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CoocaZoo EvverClevver 2 Melange A Trois Navy.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií