AD homeoffice AD homeoffice

CoocaZoo EvverClevver2 Backpack Lime District

Zobraziť katalóg
CoocaZoo EvverClevver2 Backpack Lime District
5 1 hodnotení
Školský batoh – vhodný pre deti od 3.tr. ZŠ, výškovo nastaviteľná chrbtová časť, odnímateľný bedrový pás, objem 30l
Kód:  HRAif0897 Produktové číslo:  4047443285706 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CoocaZoo EvverClevver2 Backpack Lime District Predaj skončil

CoocaZoo EvverClevver2 Backpack Lime District

Školský batoh je dôležitou súčasťou výbavy každého študenta. Školáci nosia batoh plný učebníc, desiaty a iných vecí počas väčšej časti dňa, preto je dobré vybrať kvalitný batoh, ktorý sa bude pohodlne nosiť. Školský batoh CoocaZoo EvverClevver2 je vhodný pre deti od 3. triedy základnej školy.

Ideálny pre školákov

  • Výškovo nastaviteľná chrbtová časť, na správny vývoj dieťaťa
  • Využitie nielen v škole, ale aj pri iných športových a voľnočasových aktivitách
  • Výstuž chrbta z penového Air Mash materiálu
  • Reflexné prvky
  • Dve vrecká na uloženie kníh a iných dokumentov až do veľkosti A4
  • Vrecko na notebook až do veľkosti 15,6''

Doprajte chrbtu to najlepšie

Chrbtová časť batohu je výškovo nastaviteľná a ergonomicky sa prispôsobí podľa veľkosti chrbta. Samotné vystuženie chrbta je vyrobené z kvalitného penového materiálu Air Mash, ktorý zabezpečí pohodlné nosenie a správnu cirkuláciu vzduchu. Rovnako, ako chrbát batohu, tak aj vystužené popruhy môžete individuálne nastaviť a zabezpečiť tak zdravý vývoj chrbta dieťaťa. Obsahuje aj nastaviteľný a odnímateľný hrudný popruh so zarážkou proti vyvlieknutiu a nechýba tu ani odnímateľný bedrový pás.

Množstvo vreciek na uloženie všetkých vašich vecí

Batoh je tiež vybavený reflexnými prvkami na všetkých stranách batohu, vďaka ktorým bude vaše dieťa viditeľné aj pri zhoršenej viditeľnosti. Navyše, vpredu nájdete reflexný pás, za ktorý sa dá pripnúť blikačka v prípade jazdy na bicykli. Medzi ďalšiu výbavu batohu patria značkové a vodoodolné zipsy YKK, pevné vystužené dno, dve veľké vrecká na knihy, zošity a zložky veľkosti A4, vystužené vrecko na notebook až do veľkosti 15,6'', vrecko s organizérom na doklady, písacie potreby a kľúče, ďalej aj vrecko na desiatový box, dve bočné sieťované vrecká na pitie a tajné vrecko na zadnej strane batohu.

Parametre a špecifikácia

Využitie
Školské Hotovo!

Využitie

Využitie
Školské Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CoocaZoo EvverClevver2 Backpack Lime District Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CoocaZoo EvverClevver2 Backpack Lime District. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rucksack CoocaZoo EvverClevver2 Lime District. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rucksack CoocaZoo EvverClevver2 Lime District. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CoocaZoo EvverClevver2 Lime District.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií