AlzaBoxy Q1 Aplikace

CoocaZoo EvverClevver2 Hip To Be Square Green

Zobraziť katalóg
CoocaZoo EvverClevver2 Hip To Be Square Green
Školský batoh – rozmery 30×20×45 cm, objem 30l
Kód:  HRAa7763 Produktové číslo:  4047443285539 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CoocaZoo EvverClevver2 Hip To Be Square Green Predaj skončil

CoocaZoo EvverClevver2 Hip To Be Square Green

Skvelá voľba pre každého školáka – pohodlný a štýlový batoh do školy, ktorý rešpektuje zdravý rast a vývoj detí. Je vhodný pre deti od 3. triedy ZŠ. Dokonale polstrovaný, výškovo nastavitelný chrbát aj ramenné popruhy zaručujú zdravý vývoj chrbta rastúcich detí. A preto batohy CoocaZoo EvverClevver získali certifikát AGR.  Odnímateľný bedrový aj hrudný pás umožňujú ideálne rozloženie váhy batohu. Prepracovaný systém úložných priestorov ponúka pohodlné uloženie všetkých školských pomôcok aj ich prehľadnú organizáciu. Pre vyššiu bezpečnosť detí pri cestách do školy je batoh zabezpečený reflexnými prvkami.

Batoh, ktorý splní všetky očakávania detí aj rodičov

  • Batoh do školy aj na voľnočasové aktivity, vhodný pre deti od 3. triedy ZŠ
  • Priedušné polstrovanie chrbta z penového Air Mash materiálu pre komfortné nosenie a pre optimálnu cirkuláciu vzduchu
  • Výškovo nastavitelný chrbát aj výškovo a dĺžkovo nastavitelné polstrované popruhy
  • Ramenné popruhy s reflexnými prvkami v tvare S bez švov – nerežú do ramien, dobre a pevne sedia na chrbte, ľahko sa s nimi manipuluje
  • Nastaviteľný, odnímateľný hrudný popruh so zarážkou proti vyvlieknutiu, odnímateľný bedrový popruh, bočné sťahovacie popruhy
  • Pevné polstrované dno, polstrovaná rukoväť, pútko na zavesenie batohu
  • Reflexná páska na prednej strane batohu na pripnutie blikačky
  • Prepracovaný systém členenia vnútorného priestoru, ktorý poskytuje dostatok miesta na školské potreby, osobné veci a notebook s maximálnou uhlopriečkou 15,6"
  • Vodeodpudivé značkové zipsy YKK
  • Materiál: 100% polyester

Prepracovaný systém vreciek a úložného priestoru

Aby mala každá vec svoje miesto a vždy bola po ruke, je batoh vybavený premysleným systémom vreciek. Hlavný priestor je rozdelený na dve časti, ktoré poskytujú dostatok miesta pre knihy a zložky až do veľkosti A4. Notebok s maximálnou uhlopriečkou 15,6" sa pohodlne vmestí do vnútorného polstrovaného vrecka a všitý organizér s karabínkou na kľúče sa skvele hodí na doklady a písacie potreby. V priestrannom prednom vrecku nájde svoje miesto väčší peračník alebo desiatový box. Dve bočné vrecká (uzavreté na zips) sú ideálne na všetko, čo je potrebné mať rýchlo po ruke, napríklad fľašu na pitie. Navyše je v zadnej časti batohu všité tajné vrecko.

Parametre a špecifikácia

Využitie
Školské Hotovo!

Využitie

Využitie
Školské Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CoocaZoo EvverClevver2 Hip To Be Square Green Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CoocaZoo EvverClevver2 Hip To Be Square Green. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CoocaZoo EvverClevver2 Hip To Be Quadratisch Grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CoocaZoo EvverClevver2 Hip To Be Quadratisch Grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CoocaZoo EvverClevver2 Hip To Be Square-zöld.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií