AD homeoffice AD homeoffice

Cubelet Distance

Zobraziť katalóg
Cubelet Distance
Príslušenstvo pre robot – modulová kocka so snímačom vzdialenosti
Kód:  HRAjd1485 Produktové číslo:  855165004079 Stránky výrobcu

Cubelet Distance

Tento model Cubelet je skvelým doplnkom vašej súpravy. Ako výstup poskytuje informácie o vzdialenostiach okolitých objektov s presnosťou medzi 10 – 80 cm. Ako výstup ponúka hodnoty medzi 0 (väčšia vzdialenosť) a 1 (menšia vzdialenosť). Pracuje na základe infračerveného svetla a sníma všetko pred senzorom.

Kľúčové vlastnosti vzdialenosti Cubelet

  • Príslušenstvo pre súpravu Cubelets na vytvorenie vlastných robotov
  • Cubelet Distance obsahuje snímač vzdialenosti
  • Miniatúrny počítač vo vnútri Cubelet Cube
  • Vhodné pre deti od 4 rokov

Štúdium a zábava

Súprava Cubelets bude nielen zabávať ale aj poteší technických nadšencov od 4 rokov a bude tiež slúžiť ako vzdelávacia pomôcka pre budúcich vynálezcov a inovátorov. Každá kocka komunikuje so svojimi susedmi. Cubelets sú navrhnuté tak, aby dokázali poskytovať informácie o komplexných systémoch, ale aj návrh dizajnu.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Cubelet Distance
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cubelet Distance. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zubehör für Cubelet Distance Roboter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zubehör für Cubelet Distance Roboter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Distance Cubelet.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií