AD homeoffice PET

Cubs s plastovým boxom

Zobraziť katalóg
Cubs s plastovým boxom
Detský nábytok – z dreva a plastu, jednoduché zostavenie, odporúčaný vek 3–6 rokov
Kód:  HRAif8381 Produktové číslo:  8596129001278
Cubs s plastovým boxom Predaj skončil

Cubs s plastovým boxom

Zabudnite na lacno vyzerajúci plastový nábytok a domčeky, ktoré žiaria všetkými farbami a nič nevydržia. CUBS prichádza s jedinečným nábytkom a domčekmi, ktoré sú vyrobené z vysoko kvalitného dreva a sú veľmi originálne a kreatívne spracované. Pevný detský nábytok a domček sa hodí na každú záhradku a všetko je šetrné k životnému prostrediu. Nábytok je veľmi jednoduché zložiť, uľahčuje to aj prehľadný montážny návod. Nábytok je vyrábaný v Českej republike. Všetky výrobky CUBS sú testované, takže spĺňajú najnovšie európske normy a požiadavky.

Kľúčové vlastnosti detského dreveného nábytku s plastovým boxom

  • Kreatívne spracovaný detský nábytok so skvelým dizajnom
  • Kombinácia vysoko kvalitného impregnovaného smrekového dreva
  • Nábytok je veľmi šetrný k životnému prostrediu
  • Veľmi rýchle a jednoduché zostavenie nábytku
  • Hodí sa na akúkoľvek záhradnú párty alebo stretnutie s priateľmi
  • Pikniková súprava sa hodí k akémukoľvek domčeku CUBS
  • Všetky výrobky CUBS spĺňajú najnovšie európske normy
  • Detský nábytok je vhodný pre deti od 3 do 6 rokov

Nenahraditeľná pikniková súprava

Detský drevený nábytok v podobe piknikovej súpravy je kvalitne vyrobený z vhodne ošetreného smrekového dreva. Pikniková súprava sa skvele hodí k akémukoľvek domčeku z bohatej CUBS ponuky. Veľkou výhodou je možnosť nafarbenia nábytku podľa vlastných predstáv, čím si dieťa môže rozvinúť svoju kreativitu a tvorivosť. V stole je zabudovaný praktický plastový box, ku ktorému sa môžete ľahko dostať hneď z viacerých miest. Rozmery boxu sú 60 × 36 cm, pričom rozmery celého stola sú 95 × 118 × 54 cm. Výška sedenia je 30 cm. Pikniková súprava je vhodná pre deti od 3 do 6 rokov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cubs s plastovým boxem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cubs mit Plastikkasten. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cubs mit Plastikkasten. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cubs with plastic box.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií