Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

DENVER DCH-261

Zobraziť katalóg
DENVER DCH-261
Dron - 4 kanálový, s gyroskopom, vstavaná kamera, záznam 640x480, kapacita batérie 380mAh, 2.4GHz ovládač
46,16 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu

DENVER DCH-261

DENVER DCH-261 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Denver DCH-261 je šikovný dron za rozumné peniaze, s ktorým si môžete užiť veľa zábavy pri akrobacii aj ho použiť na natáčanie videí až v SD kvalite. Ak hľadáte cenovo dostupnú kvadrokoptéru, s ktorou sa naučíte lietať, zažijete prvý flip a prvýkrát zbadáte svet z vtáčej perspektívy, je tento model vynikajúcou voľbou. Využiť ho pritom môžete na lietanie vonku i vo väčších vnútorných miestnostiach. Nemusíte sa báť prvých pádov, táto kvadrokoptéra je vyrobená z odolnej konštrukcie a preto vydrží aj menšie pády.

Kľúčové vlastnosti kvadrokoptéry

  • Dosah vysielačky až 80 metrov
  • Doba letu až 8 minút
  • Kamerka s rozlíšením 0,3 Mpx
  • Jednoduché ovládanie (vhodné pre začiatočníkov)
  • Ukladanie záznamov na microSD kartu

Dôležitá výbava dronu

Súčasťou výbavy je aj špeciálna funkcia gyroskopu, ktorá napomáha stabilite letu. Pritom môžete voliť hneď z dvoch letových rýchlostí - rýchlej a pomalej. Dron Denver na jedno nabitie 380 mAh batérie pritom vydrží lietať 6 až 8 minút, čo je štandardná hodnota. Následné nabíjanie potom trvá cca jednu hodinu. S diaľkovým ovládačom na frekvencii 2,4 GHz, ktorý si vyžaduje pre funkčnosť štyri batérie AA, môžete dron ovládať na vzdialenosť 60 až 80 metrov. Pre uľahčenie orientácie nechýba dronu niekoľko svetiel, takže je perfektne vidieť aj na väčšiu vzdialenosť za zhoršených svetelných podmienok.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Ovládanie
Ovládačom Hotovo!
Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!
Dĺžka nabíjania
60 min Hotovo!
Typ batérie ovládača
AA Hotovo!

Let

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!

Batéria

Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!
Dĺžka nabíjania
60 min Hotovo!
Typ batérie ovládača
AA Hotovo!
Počet batérií v ovládači
4 ks Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Diaľkový ovládač, Dron, Batéria do drona Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se dá k dronu přikoupit kamerka samostatně, případně kde. Tento dron mám, ale kamerka se rozbila. Děkuji za odpověd.

Dobrý deň, vedeli by ste mi odporučiť aké batéria mám dať do tohto drona? (z vašej ponuky) za odpoveď vopred ďakujem

Dobrý den mám dotaz objednal jsem tohoto drona službou DPD ke mně domů. Dnes mi přišli dva na poštu neví někdo co s tím ?

Príslušenstvo pre DENVER DCH-261
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií