AD homeoffice AD homeoffice

Detské autíčko Mini Cooper – červené

Zobraziť katalóg
Detské autíčko Mini Cooper – červené
Elektrické auto pre deti na akumulátorový pohon, max. rýchlosť 3-6 km / h, nosnosť 30 kg, hmotnosť 14 kg, odporúčaný vek 3-8 rokov
Kód:  HRAa11096 Produktové číslo:  8595614912174 Stránky výrobcu
Detské autíčko Mini Cooper – červené Predaj skončil

Detské autíčko Mini Cooper – červené

Legendárne autíčko Mini Cooper je teraz ešte menšie a pre radosť vašich detí vyrobené práve pre ne. Na palube sa zvezie vodič vo veku 3 až 8 rokov, ktorý sa povozí rýchlosťou 3 až 6 kilometrov za hodinu. Autíčko je vybavené jednomiestnou sedačkou s bezpečnostným pásom. Pre začatie jazdy slúži plynový pedál. Stlačením hlavného tlačidla sa aktivujú predné svetlomety a rozsvieti sa palubná doska. Pre zastavenie stačí plynový pedál uvoľniť a autíčko na niekoľkých málo centimetroch zastaví. Pre kontrolu nad stavom batérie slúži displej umiestnený na prístrojovej doske. O zábavu počas cesty sa postará zabudovaný zvukový modul, ktorý prehráva najrôznejšie efekty.

Kľúčové jazdné vlastnosti

  • Detské autíčko s akumulátorovou prevádzkou
  • Prevádzková rýchlosť 3 – 6 km/h
  • Maximálne zaťaženie 30 kg
  • Vhodné pre deti vo veku 3 – 8 rokov
  • Zabudovaný zvukový modul, napájaný dvoma AAA batériami
  • Licencovaný dizajn BMW

Jednoduché a bezpečné ovládanie

Autíčko sa veľmi ľahko ovláda pomocou plynového pedálu, ktorý slúži na rozbiehanie a zastavenie. Najprv je však nutné stlačením zapnúť pojazd. Toto tlačidlo slúži ako poistka, aby sa vozidlo nechtiac nerozbehlo, ak do neho posadíte malé dieťa. Po šliapnutí na pedál sa auto rozbehne nastavenou rýchlosťou. Po jeho uvoľnení automaticky plynule zastaví na pár centimetroch. Vozidlo je vybavené radiacou pákou pre smer pohybu vpred alebo vzad. Pre uľahčenie riadenia a väčšiu bezpečnosť je súčasťou dodávky aj diaľkové ovládanie, pomocou ktorého môže dospelý nad jazdou plne prevziať kontrolu.

Nabíjanie a prevádzka

Vozidlo je poháňané dvoma 30 W elektromotormi, ktoré sú napájané z páru 6 V/4 Ah akumulátorov. Doba prevádzky sa pohybuje medzi 1 – 2 hodinami v závislosti od terénu a hmotnosti dieťaťa. Doba nabíjania akumulátora s dodávanou nabíjačkou je 8 – 12 hodín.

Odporúčaný vek:
3 – 8 rokov

Akumulátor:
2× 6 V/4 Ah

Hmotnosť:
14 kg

Farba:
Červená

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Detské autíčko Mini Cooper – červené
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dětské autíčko Mini Cooper – červené.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií